Zene

Deadmau5 majdnem kinyírta egy rajongóját

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.05 | 13:15

Az eset szerencsésen végződött, de a maszkos producer azóta nagyon fél a pszichopatáktól, akik szép számmal jelentkeznek nála.

 deadmau5 / YouTube
deadmau5 / YouTubefotó: deadmau5 / YouTube

Az új lemezzel jelentkező kanadai elektronikus zenész most gyónt meg egy balesetet, amelyet okozott:

Majdnem megöltem egy srácot. Sosem beszéltem még erről az esetről. Élőben játszom, fent a Cube-ban (a fülkémben), rajtam van a sisakom, hat láb magasan a levegőben vagyok, alig látok valamit. Egyszer csak hallom, hogy a menedzserem ordít a fülesembe, és éreztem hogy megragadják a derekamat.

Egy srác valahogy felmászott hozzá, a producer pánikba esett, belerúgott, amitől a fiú lezuhant, és a hátára esett. Mozdulatlanná dermedt. Ekkor Deadmau5 levette a sisakját, hogy lássa mi történik.

Biztosan megnyomorítottam vagy megöltem.

– Aztán feltápászkodott a fiú és kiáltott egyet a tömegnek. Deadmau5 azt mondja, életében nem könnyebbült még meg ennyire.

Azon a ponton vagyok, hogy már több bizarr dolgot nem bírok elviselni. Gyakran kiborulok. Kölykök ugrálnak be a kerítésemen a kertembe, és ordibálnak. Az Instagramon kiscsajok azzal fenyegetnek, hogy megerőszakoltam őket, és ügyvédet küldenek rám.

A művész saját maga kezeli közösségi oldalait (Snapchat, Instagram, Twitter) és minden eszement üzenetet elolvas.

Kinyírlak a fellépéseden!

– ilyen és ehhez hasonló fenyegetések is befutnak. A nyolcadik, W:/2016ALBUM/ című albumával december 2-án jelentkezett, 35 éves Joel Zimmerman említi a 2004-ben, egy rajongó által meggyilkolt Panthera-gitáros esetét, és legalább olyan híresként egyáltalán nem érzi biztonságban magát – fakad ki az NME hasábjain.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.