Femin

Apja savval öntötte le, a bombayi lány álma mégis teljesült: divatikon lett

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.04 | 14:48

A bántalmazás túlélőjének a teste megsérült, ám a lelke erős maradt.

Ha egy nő visszautasítja egy férfi szexuális közeledését Indiában, akkor sajnos előfordul, hogy savat önt rá az illető. Akkor még borzalmasabb az eset, ha egy dühös férjről van szó, és a nő éppen a csecsemőjüket tartja a karjaiban.

A sav az arcomat eltorzíthatja, de a lelkemet nem pusztíthatja el. Ugyanaz maradok belül, és el kell fogadnom magamat olyannak, amilyen lettem. Csak így lehetek boldog.

fogalmazza meg a horrorisztikus családi bántalmazáson átesett Anmol Rodriguez.

A bombayi lány győzelmet vett az őt ért borzalmakon, amit tulajdon apjának köszönhet: anyját is elvesztette, majd a divat világában talált otthonra. Anmol alig kéthónapos volt, mikor az édesanyja szoptatta, és az apja úgy akart végleg megszabadulni tőlük, hogy egy kanna savat zúdított rájuk.

A férfi hatalmasat csalódott amiatt, hogy lánya született. Ha a szomszédok nem sietnek a segítségükre, akkor mindketten ott halnak meg – a családfő ugyanis iszonyatos tette után magukra hagyta őket. Egy közeli kórházba kerültek, ahol az anya életét már nem lehetett megmenteni. A kislány olyan súlyosan megsérült, hogy egyik szemére megvakult, az arca pedig végérvényesen eltorzult.

A baba árván maradt, és az orvosok a saját költségükön ápolták tovább az intézményben, egészen ötéves koráig. Mikor már kellően felgyógyult, egy árvaházba juttatták. Itt szeretetben növekedett, ám a társaival nem volt mindig könnyű elvegyülnie.

Mikor az otthonba kerültem, akkor jöttem rá, hogy egyáltalán nem úgy nézek ki, mint a többi gyerek. A kórházban ez nem tűnt fel annyira. Nem utáltak ki, de eléggé féltek a látványomtól. Aztán összebarátkoztunk, de az árvaházon kívül mindig nehéz volt minden.

 

View this post on Instagram

 

Deadly combo of cuteness & hotness @she eya_sinhaa_ ♥️? At the year end success party of @filmygyan? . . ? @jvfilms_ ?

A post shared by I.Am.Priceless (@anmol_rodriguez_official) on

A savtámadás áldozatainak nem könnyű túllépni a sérüléseken, ám Anmol nem engedte, hogy a hegei határozzák meg az életét. A tanulásban teljesedett ki, ráadásul egy olyan világban, mely kiemelt értéket tulajdonít a külső szépségnek. Mindig is a divat érdekelte – a főiskola alatt sokan megfordultak utána, ám főleg az ízléses öltözködése miatt.

 

A pozitív életszemléletű lány egy nonpofit szervezetet is létrehozott, Acid Survivor Sahas néven. A sorstársakat tanácsadással segíti, és húsz nőt munkához is juttatott már. A 25 ezernél is több Insta-követővel rendelkező, 23 éves lány nagy vágya volt a modellkedés, és számos ajánlatot is kapott ügynökségektől.

Én szeretnék lenni az első ismert, savas támadást túlélő modell, aki nem csak a divatot képviselné, hanem felhívná a figyelmet arra is, hogy a tragédia után is van élet! Az arcunkat megváltoztathatja a maró anyag, de a lelkünkben nem tehet kárt!

bátorít a The Better India oldalán.

 

View this post on Instagram

 

Delhi vibes ?? . . #ootd #winter #delhi #delhiweather #fun

A post shared by I.Am.Priceless (@anmol_rodriguez_official) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló