Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Ettől lesz még jobb az orális szex

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.17 | 15:52
  • trendindex: 2

Mert fejlődni mindig van hová. Útmutató (elsősorban) pasiknak...

(kép: Pixabay)

#1. Az orális szex kölcsönös legyen.

Nincs olyan, hogy csak az egyik fél kényezteti a másikat. Hogyan is várhatnál el olyasmit a partneredtől, amit te nem tennél meg érte? A dolog már csak a szexkarma törvényei szerint se működik. A jó hír pedig az, hogy ha a csajod épp nem ég ezer fokon, a jó nyelvjáték szinte garantáltan csúcsra juttatja.

#2. Előjáték, még mindig, de ne húzd el….

Agyeldobás, de a női magazinokban már olyan tanáccsal is találkozhatunk, előjáték helyett elő inkább a síkosítóval. Normálisak ezek? Az egészséges, fiatal női szervezet tökéletes természetes síkosítót termel, teljesen fölösleges idegen vegyületet juttatni a legintimebb testtájékba. Más a helyzet, ha betegség vagy a változókor utáni hormonhelyzet okoz hüvelyszárazságot. Ha bepálinkáztál, nem jó ötlet szexelni, mert elzsibbad a nő keze-lába…

#3. Nem a hüvely a fő erogén zóna.

Gyakori tévhit, hogy a legtöbb nőt az izgatja fel igazán, ha a csípője alá nyúlsz. Egyáltalán nem biztos: a többség könnyebben felizgul, ha a mellbimbójával, a nyakpihéjével vagy az ajkaival játszol. Ismerd a párod testét, új partner esetén pedig figyelj a jelzéseire.

#4. Ne lépj le és ne aludj be azonnal.

Természetesen szituációtól és személytől függ a dolog, de még a futó kalandok esetében sem túl udvarias dolog az ejakuláció után rögtön elbúcsúzni, hát még, ha elvileg még szeretitek is egymást. Ha elalszol a kedves mellett, az egyfelől jó jel, mert biztonságban érzed magadat mellette, de azért ügyelj arra, hogy ne vedd biztosra a párod szeretetét, figyelj rá oda egy kicsit.

#5. Őrületesen fontos, hogy tiszta és ápolt legyél.

A nők többségét nem zavarj egy kis pocak vagy a csontos felsőtest, ha a partner mindent megtesz azért, hogy tiszta és ápolt legyen. Nyilván te se szívesen vennél a szádba izzadtságszagú nőt, úgyhogy az alapvető higiénés szabályokat mindig tartsd be.

#6. Suttogj a nő fülébe.

Sok nő nem annyira vizuális típus, mint a férfiak, őket inkább az érintések, csókok és a szavak dobják fel. Mielőtt ágyba kerültök, suttogd el a csajod fülébe, mit szeretnél csinálni vele, és meglátod, ezzel már az előjáték intróját le is tudtátok…

#7. Lépj ki a komfortzónából.

Tegyél néha olyasmit is, ami kissé meglepő. Minden nő álmodozik arról, hogy az embere egy határozott mozdulattal felpakolja őt a konyhaasztalra, és akcióba lendül. Mások a szerepjáték és a különféle fétisek irányába mozdulnak el. Miért ne lepnéd meg a csajodat valamivel, amire egy percig se számított?

Kép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.