Mobiltech

Elvileg mától él a Messenger üzenetkitörlős funkciója

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.06 | 13:18
  • trendindex: 2

Azért lehet, hogy még pár napot várni kell.

Valószínűleg egyik Facebook-funkció elkészítését sem előzte meg akkora várakozás, mint azt, amelyik lehetővé teszi, hogy az elküldött üzeneteket a küldés után is törölni lehessen. Az egész történet úgy kezdődött, amikor néhány Facebook-felhasználó észrevette, hogy a korábbi üzeneteik kitörlődtek a Messenger fiókjukból. A közösségi oldal erre úgy reagált, hogy mindezt adatvédelmi okokból vezették be, a felhasználók viszont nem elégedtek meg ennyivel, és tudni akarták, hogy az adminisztrátorok hogyan jutottak be az ő fiókjukba is, és törölték ki onnan is az üzenetet. A Facebook ekkor hozta nyilvánosságra, hogy dolgoznak egy üzenet-visszavonó funkción is, ami majd csak akkor lesz elérhető a nyilvánosság számára, ha megfelelően letesztelték.

Fotó: Facebook

Nos, a teszten már túl van a Facebook: korábban már írtunk róla, hogy a legnagyobb közösségi oldal hivatalosan is bejelentette, hogy már ki lehet törölni az elküldött üzeneteket a Messengerben. A funkció csak a tíz percen belül elküldött üzenetekre érvényes.

A Mashable szerint ez a funkció már aktív, de mondjuk szerda délelőtt kipróbáltuk, és még nem működött. Valószínűleg pár nap, és széles körben is aktív lesz, addig is nagy körültekintéssel messengerezzünk!

Fotó: Pixabayfotó: Kārlis Dambrāns CC-BY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.