Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Brutális: halállal végződött a szadomazó szex a friss házasok között

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.19 | 11:18

Az újdonsült feleség, mindössze pár nappal az esküvőjük után, olyan súlyosan megsérült egy tüskés eszköztől a BDSM-szex közben, hogy meghalt az aktus-sorozat után. Férje bíróság elé került.

Ilyen az, amikor A szürke ötven árnyalata elfajul.

via GIPHY

Letartóztatták, majd 18 hónap felfüggesztett börtönre ítélték Németországban azt a férjet, aki kegyetlen szexjátékával felesége halálát okozta. A bíróság azzal indokolta az “enyhe” büntetést, hogy a szexmaraton és a közben alkalmazott segédeszközök használata mindkét fél közös beleegyezésével történt, a halált nem szándékosság okozta, valamint, hogy nem valószínűsíthető az, hogy a német férfi ezt újra megteszi mással is. A férj a tárgyalásán többször is hangsúlyozta, szerette a feleségét. Ezt közösségi oldalán is megerősítette, ahol megosztotta ismerőseivel felesége halálhírét. A bíró az ítélet kihirdetésekor azt mondta,

konszenzuson alapult a szexuális együttlét.

Hozzátette: “a pszichológiai vizsgálatok kimutatták, a férfi tejesen tisztában van tette súlyával, nincs mentális sérülése, így semmi sem indokolja azt, hogy a vádlottat felmentsék büntetőjogi felelőssége alól. Ugyanakkor az ismétlődés veszélyét is kizárták, hiszen a feleség halála baleset volt a bíró szerint.

Fotó: Pixabay CCo

Az 52 éves Ralph Jankus újdonsült házasként, esküvőjük után pár nappal 48 órás szadomazó, dominancia alapú szexmaratonba kezdett 49 éves feleségével. A durva szeánsz közben

a férfi egy több mint 20 centiméter hosszú, görgős tüskés szerkezetet tolt a nőbe.

A szexjáték tüskéi azonban végzetes belső sérüléseket okoztak feleségének. Az ügyész a német Bild lapnak elmondta, hogy ez a tárgy belső vérzést generált, és amikor négy nappal a sérülés után a házaspár kihívta a mentőket, ők már semmit sem tehettek, és a nő belehalt a beleiben keletkezett sérülésekbe. Jankus elmondta, nem tudta, hogy felesége sérülése ilyen súlyos. Pár nappal halála előtt az asszony ugyan panaszkodott egy belső diszkomfort érzésre, emiatt el is mentek orvoshoz, ahol kolonoszkópiát végeztek, de az nem mutatott ki semmit a férj szerint.

A törvényszéki bíró elmondta, a halottszemle során megállapították, hogy az egyik tüske, vagy horog beleakadhatott a nőbe az aktus során, és amikor azt kihúzta a férj, perforálódott a feleség bele.

Jankus azt is elmondta, esküvőjük után a nászút helyett közösen választották inkább azt, hogy otthon maradnak, és két napon át szexelni fognak.

Facebook oldalán a férj azt írta:

Szomorúan tudatom veletek, hogy szeretett feleségem, 8 nappal esküvőnk után, váratlanul elhunyt. Összetörtem.

A férfi amúgy tapasztaltnak számít a BDSM -szex terén, a bíróságon azt is elmondta, hogy már 30 éve gyakorolja azt.

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay CCO

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló