Zene

Ilyen az, ha Lábas Viki, MC Kemon és JumoDaddy fényművészekkel és fotósokkal kooperál

  • Szerző:nuus
  • 2020.07.10 | 17:18

A zeneipar legkülönfélébb szereplőinek art kollaborációjaként született meg az Ébred a város, ami elképesztő látvánnyal ünnepli Budapest újranyitását!

Alig több mint egy hete forgatta fel Budapestet egy különleges art kollaborációval JumoDaddy, Lábas Viki, MC Kemon, a Light Positive csapata és a Rockstar Photographers krúja. A Nemzeti Galériában megrendezett látványos fényshow a város számos pontját beragyogta – most pedig itt a végeredmény: az Ébred a város című dal és a hozzátartozó videoklip, amely a karantén utáni újraindulást ünnepli.

Az egész történet Bereczki Károlytól, a Light Positive nevű rendezvénytechnikai cég vezetőjétől indult még áprilisban, a vírushelyzet hatására:

“Szerettem volna egy olyan megmozdulást, ahol az emberek felé azt közvetíthetjük, hogy ennek már nemsokára vége. Ez az én esetemben nyilván egy fényshow formájában fogalmazódott meg, egy olyan központi helyen, aminek van valamilyen szimbolikája.”

Itt jött a képbe JumoDaddy, aki egy nagyon húzós tracket készített, ami dinamikájában tökéletesen reflektál a vérpezsdítő látványra, hangulatában pedig ténylegesen felébreszti a várost. Lábas Vikit (Margaret Island) és MC Kemont (Irie Maffia) hívta segítségül, a grandiózus videót pedig a Magyar Nemzeti Galériában forgatták, amit a Light Positive csapata 100 db mozgófejes, zenére programozott intelligens lámpával világította be.

Íme a végeredmény:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.