Sport

Így tudta meg Maradona fia, hogy meghalt az édesapja

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.26 | 15:48

Az intenzív osztályon feküdve értesült a halálhírről egy riportertől.

Mécsesek, virágok és zászlók a Buenos Aires-i Club Argentinos Juniors Stadionnál 2020. november 25-én, Maradona halálának napján. Fotó: MTI/EPA/EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Maradona idősebbik fia, Diego Maradona Jr. koronavírusos, egy intenzív osztályon ápolják Nápolyban. Itt tudta meg, hogy elhunyt az édesapja, méghozzá úgy, hogy felkereste őt telefonon egy televíziótársaság riportere. Minderről egy ismert olasz újságíró adott hírt a Twitteren.

Diego Maradona Junior, Maradona nápolyi fia jelenleg az intenzív osztályon fekszik, a koronavírussal küzd. Sajnálatos módon egy népszerű tévétársaság telefonon felhívta, hogy nyilatkozzon nekik Maradona haláláról. A fiú így tudta meg, hogy elveszítette az apját. Hagyjátok békében a fiút!

– írta a Twitter-oldalán Tancredi Palmeri, a beIN Sports munkatársa.

Közben a Napoli labdarúgócsapata elhatározta, hogy stadionjukat átkeresztelik Maradona nevére.

Maradona halálhíre után Buenos Aires utcáit tömegek lepték el, mindenhol virágok, mécsesek láthatók.

A futballikon felravatalozott koporsójánál is rengetegen várakoznak, hogy leróják tiszteletüket az argentin világbajnok előtt.

Több helyen lökdösődés tört ki koporsója átszállításakor, mert mindenki minél közelebb kívánt kerülni ahhoz, így a rendőrségnek is be kellett avatkoznia.

Diego Maradona szerdán hunyt el, hatvanéves korában. Minden idők egyik legjobb futballistájának halálát szívroham okozta. A Boca Juniors, a Barcelona és a Napoli legendája 1986-ban világbajnoki címre vezette az argentin válogatottat, 1997-ben vonult vissza, edzőnek állt, de azóta egészségi problémákkal küszködött.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.