Celeb

Ülni fog Berki Krisztián? Letöltendőt kértek rá a büntetőfékezése miatt, többen az ülésükből kirepültek

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.17 | 11:18

Rácsok mögé küldené a Fővárosi Ügyészség Berki Krisztiánt.

A Fővárosi Főügyészség közleményében nem tudatja, hogy ki ellen kéri a letöltendőt, a jelenlegi információk szerint Berki Krisztiánról szól a hír.

A vád szerint a vádlott 2018. március 17-én Budapest III. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. A vádlott a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia. Mind a vádlott, mind a busz vezetője dudáltak egymásra. A vádlott ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt

– tudatja az ügyészség.

A busz biztonsági kameráinak felvételein jól látszik, hogy a menetrend szerinti járat vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. Az is látható, hogy az utasok közül többen az ülésükből kirepülnek és többen a kapaszkodó rudaknak ütköznek, csak a szerencsének köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt.

A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett.

Címlapkép:TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.