Ezo

Ez a 4 csillagjegy mágnesként vonzza a pénzt

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.25 | 12:12
  • trendindex: 3

Vannak, akik kifejezetten arra születtek, hogy meggazdagodjanak és már egészen fiatalon kiderül róluk, hogy értenek a pénzhez.

Nézzük, melyik az a 4 csillagjegy, amelyik képes arannyá változtatni mindent, amihez hozzáér!

Skorpió
A Skorpió olyan kitartó, hogy probléma nélkül vállal másodállást is egészen addig, amíg annyi pénzt nem keres, amennyit szeretne. Folyamatosan a plusz jövedelmen jár az agya. Ezen felül pedig pillanatok alatt képes átlátni a cégek működését, így egy sikeres biznisz lebonyolítása számára gyerekjáték.

Oroszlán
Az oroszlán rámenős és imádja a pénzt. Szinte a hobbijaként tekint a pénzszerzésre, hiszen anyagiassága addig nem hagyja nyugodni, amíg meg nem teremti az anyagi biztonságot. Szereti a könnyebb utat választani, de szerencsére van is hozzá kreativitása, hogy gyorsan meggazdagodjon.

Ikrek
Az Ikrek nagyon céltudatosak és addig nem nyugszanak, amíg el nem érik a céljukat. Számukra a pénz motiváció, amit nem tudnak megunni. Az üzleti világ a kisujjukban van, bárkit rávesznek bármire, ha pénzről van szó.

Bak
A Bak nem csak rengeteg pénzt tud szerezni, hanem egyre többet akar. Sosem érzi úgy, hogy elegendő összegre tett szert. Pedig saját lelki békéje érdekében néha talán meg kellene elégednie, az állandó hajtás helyett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló