Érdekes

Ki a férfi nálatok? – 7 dolog, amit SOHA ne mondj egy leszbikus nőnek

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.29 | 07:18
  • trendindex: 4

A Pride hónap kapcsán egyre többször felmerül, milyen furcsa reakciókkal találkoznak a nem heteroszexuális nők rendszeresen. Íme, ezek közül hét, amit kerülj, ha nem akarod azonnal zárni is a beszélgetést.

„Minden bizonnyal még nem találkoztál a megfelelő sráccal.”

No igen, de valószínűleg most sem a megfelelővel beszél, ha ilyen hülyeségeket kell hallania. A szexuális preferencia és irányultság nem hideg mérlegelés kérdése (nem, a közhiedelemmel ellentétben a „meleg” mérlegelés sem segít: egyszerűen csak így pakolta le a gólya a delikvenst), a legjobb tehát elfogadni a helyzetet). Ne fogd fel személyes sértésnek, hogy a nő, akivel épp beszélgetsz, a saját neméhez vonzódik, hanem tartsd tiszteletben, hogy más csapatban játszik.

kép: Mahrael Boutros, Unsplash.com

„Van kedved egy jó kis hármashoz?”

Egy: semmi sem garantálja, hogy aki saját neméhez vonzódik, mindjárt a csoportos aktust is kultiválja, másfelől pedig kicsi a valószínűsége annak, hogy ha kettesben nem akar egy sráccal lepedőt gyűrni, akkor majd hármasban nagyobb kedve lesz hozzá. Még röhejesebb, ha arra próbálod meg rávenni a frissen megismert hölgyet, hogy hadd „nézhesd őket egy kicsit, amikor összebújnak”. Lehet, hogy ez téged felizgat, de számukra minden bizonnyal egy intim élmény, amit nem kívánnak egyetlen vadidegennel sem megosztani.

„De hát a leszbikusok nem is tudnak szexelni…”

Kizárólag a csökevényes hímsoviniszták agya feltételezheti, hogy egyedül a hímvessző képes örömérzetet ébreszteni egy nőben. Nagy tévedés: minden embernek van keze, nyelve és számos más testrésze, azonkívül léteznek különféle segédeszközök is… egyszóval a szex nem csak pénisz által nyújtott vaginális orgazmus keretében valósulhat meg. Nem, nem nem azért vannak együtt, mert lenézik, sőt gyűlölik a férfiakat – vagy éppen szörnyű szexuális tapasztalatokat éltek egy egy önző pasi oldalán – hanem egész egyszerűen azért, mert a nőkhöz, de leginkább egymáshoz vonzódnak. „Born this way”, azaz „így születtek”, ahogy Lady Gaga mondja.

„Na, és ki a férfi nálatok?”

Nos, aki ilyesmit kérdez, nyilvánvalóan még nem figyelt fel arra a kicsit sem elhanyagolható tényre, hogy a kapcsolat két nőnemű egyed között jött létre. Nem, nincs köztük férfi, mindketten nők – leszbikusként épp ezért szeretik és kívánják egymást. Elképzelhető persze, hogy itt is vannak fix szerepek az ágyban, de ebben mindketten nőként vesznek részt, és szexuális orientációjuk ellenére maximálisan nőnek érzik magukat közben mindketten.

V T, Unsplash.com

„Hé, nem is látszik rajtad, hogy leszbi vagy.”

Persze, kizárólag a mázsányi kőkemény izomzattal rendelkező, kopasz, XXL pólóban cammogó és földet verdeső ülepű gatyóban flangáló rendszergazdák lehetnek leszbik… – egyes egocentrikus hímek szerint legalábbis. Mi megsúgjuk: a szexuális orientáció a többségen nem látszik, ez ugyanis egy személyes, intim dolog, az ösztönök szintjén nyugvó gyökerekkel.

„És akkor ti úgy érzitek, nincs is szükség a férfiakra?”

Bizonyára vannak traumatizált leszbikus nők, ahogyan számos negatív élményen átesett heteró emberek vagy meleg férfiak is akadnak, de az esetek többségében szó sincs arról, hogy az egynemű pár minden vágya, hogy a férfik eltűnjenek a föld felszínéről. A többségüknek vannak férfibarátaik, jól érzik magukat a pasik között, egyszerűen csak nem tartják őket szexuálisan vonzónak, ami ellen ha akarnának sem tudnának mit tenni.

„Ha adsz egy esélyt, bebizonyítom, hogy érdemes férfivel lenni…”

Tipikus macsó csajozós duma, ami a nőies, csinos leszbi-lányokat inzultusként éri. Több dolgot is üzen ez a mondat: egyrészt azt, hogy a szexuális orientáció pusztán döntés kérdése, másrészt pedig azt, hogy a heteroszexuális irányultság az egyetlen elfogadható alternatíva, amire törekedni kell. Végül, de nem utolsósorban pedig azt sugallja: „én vagyok a világ közepe, csak elégíts ki végre, mert szükségem van rá”! Sajnos, a felsoroltak közül egyik sem pozitív üzenet, így inkább hanyagold az ehhez hasonló kijelentéseket…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.