Bűnügy

Erre szavak sincsenek: megerőszakolta a súlyos beteg saját anyját a transznemű YouTuber

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.06 | 08:18

A vloggert aztán tartóztatták le, hogy nyilvánosságra került beszélgetéseken, amelyeken a jelek szerint ő beszél, elismerte, hogy megerőszakolta a 79 éves édesanyját.

Női börtönben töltheti le a büntetését az a biológiailag férfi youtuber, aki a vádak szerint megerőszakolta a saját hetvenkilenc éves édesanyját. A bíróság azért adott erre engedélyt, mert a virginiai férfi transznemű nőnek vallja magát – írja az Origo.

c
Kép:YouTube

Láttad már legújabb videónkat? Nézz bele, mielőtt tovább görgetnél!

Christine Chandler már nőként tölti a büntetését a Henrico megyei börtönben, annak ellenére, hogy rendelkezik férfi nemi szervekkel, és szexuális erőszak miatt kapott 12 év letöltendő börtönbüntetést.

Chandler édesanyjával, Barbarával élt együtt a virginiai Ruckersvilleben. A nyolcperces beszélgetés során a youtuber elmondja az egyik barátjának, hogy az anyja, Barbara tette meg az első lépést.

Chandler továbbá kifejti, hogy ő és az anyja most olyan rutin szerint élnek, hogy minden harmadik nap szexelnek, amit a demenciában szenvedő 79 éves nő a telefonhívás szerint élvez. Az erőszakoló később azt állította, hogy körültekintően és óvatosan közelítette meg a helyzetet, miután évek óta szexuális érzelmeket táplált az anyja iránt, és gyakran álmodik is vele.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.