Horoszkóp

Heti horoszkóp – lesz benne pár meglepő érdekesség

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.10 | 15:48

Az érzelmek fogságában, leginkább ezzel lehetne az előttünk álló napokat jellemezni. Mutatjuk a részleteket!

Bak

Lehet, hogy ma egy feszült helyzetben arra lesz szükség, hogy valamilyen módon enyhítsd a nyomást, amit úgy tudsz a leghatékonyabban megtenni, ha egy kicsit vidámabb húrokat pendítesz meg. Mondj el egy vicces történetet, vagy tereld el a szót más irányba, hogy legalább egy rövid időre lazítani lehessen. Persze a problémát mindez még nem fogja megoldani.

Vízöntő

Az aggályokat, melyek mostanában egyre gyakrabban jelentkeznek benned valakivel kapcsolatban, nem szabad figyelmen kívül hagynod, foglalkoznod kellene velük. Talán úgy érzed, hogy a hiba egyedül benned van és igyekszel elnyomni magadban minden ezzel kapcsolatos gondolatot, de hidd el, ez nem így van. Nagyobb kárt okozol önmagadnak akkor, ha úgy teszel, mintha minden rendben lenne.

Halak 

Talán ma nincs túl sok pozitív mondanivalód, ezért szótlanabbnak mutatkozol az átlagosnál, de hidd el, hogy szeretteiddel nyugodtan megoszthatod a problémáidat, vagy a negatív gondolataidat is. Egyáltalán nem kell úgy tenned, mintha minden rendben volna, ha egyszer nem ez a helyzet. Légy nyitottabb akkor is, ha nem szórakoztató, amit mondani készülsz.

Mérleg

Lehet, hogy ma egy kissé szentimentális hangulatod lesz, így ha egy megható történetet hallasz, vagy egy szép filmet nézel, bizony ne lepődj meg, ha eltörik a mécses és akár telesírsz még egy doboz papír zsebkendőt is. Ha pedig valamilyen vitás kérdés merülne fel a párod, vagy egy barátod és teközötted, jobb, ha ennek tisztázását is holnapra hagyod.

Skorpió

Bármennyire is igyekszel, ma nehezen leszel képes kordában tartani az érzelmeidet, így jobb is, ha csak veszélytelen és semleges dolgokkal foglalkozol és igyekszel elkerülni is azokat az embereket, akik általában az idegeidre mennek. Ha ugyanis nem vigyázol, egy hirtelen feltörő érzelemhullám elsöprő erővel érkezhet, akkor pedig kő kövön nem marad körülötted.

Nyilas

Ma szinte fullasztónak érezheted a körülötted lévő tömeget, legyen az bármilyen alkalom, így jobban teszed, ha elkerülöd egy kicsit az embereket és nem mész nagyobb tömeg közelébe. Igyekezz inkább online kapcsolatot tartani azzal, aki fontos, te magad pedig bújj el egy hűvös, árnyékos helyen és igyekezz regenerálódni.

Rák

Csak azért, mert körülötted mindenki más drámázik és feszülten viselkedik, még nem kell neked is felvenned ezt a stílust. Igyekezz kimaradni ezekből a helyzetekből és nem állást foglalni most. Játssza csak le a meccset az, akit igazán érint és te majd akkor kerülj elő, ha a vihar már elült.

Oroszlán

Ha mindent érzelmi alapon közelítesz meg, az elfedheti előled a dolgok valóságát és akadályozhatja a tisztánlátásodat. Igyekezd ma főleg racionálisan nézni a dolgokat és ne a legrosszabbat feltételezd a helyzetről, vagy az emberekről magad körül. Persze, ha valaki visszaél a bizalmaddal, az egészen más helyzet.

Szűz

Néha olyasmit is meg kell tennünk az életben, amivel mások körülöttünk nem értenek egyet és emiatt számolnunk kell azzal, hogy néhányan elítélően tekintenek ránk. Ha viszont úgy érzed, hogy neked van igazad, állj ki mellette. Érvelj és győzd meg a környezetedet, hogy te döntöttél helyesen.

Kos

Amikor a tested épségéről, az egészségedről van szó, semmit sem szabad félvállról venned. Tekintsd úgy az ezzel kapcsolatos dolgokat, karbantartási feladatokat, mint a legfontosabb tényezőt az életed minőségét illetően. Mi értelme van ugyanis bárminek, legyen az anyagi, vagy érzelmi dolog, ha nem tudod igazán élvezni? Ma alkalmad lesz ezen a területen tenni valamit, használd ki!

Bika

Nagyon fontos, hogy körülöttünk a dolgok mindig egyensúlyban legyenek és te ezért többnyire meg is szoktál tenni szinte mindent. Ma azonban úgy alakulhatnak a dolgok, hogy a mérleg egyik serpenyőjébe annyi mindent kellene beleraknod, hogy az már túl soknak bizonyul. Engedd el a dolgokat, ha úgy látod, hogy az áldozat részedről már túl nagy lenne.

Ikrek 

Ma egy meggondolatlan lépésed egy kisebb lavinát indíthat el körülötted és egy kisebb felfordulást okozhat, de nem szabad mindent túlságosan komolyan venned ezzel kapcsolatban. Még ha hibáztál is, ne ostorozd magadat. Te is emberből vagy és nem lehetsz állandóan tökéletes. Aki pedig ezt nem fogadja el, nem is érdemel meg téged.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló