Gamer

Közös játékot készített a Samsung és a hazai társasjátékos nagyágyú

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.03 | 18:18

Bárki nekiállhat a Samsung és Győri Zoltán által készített Párhuzamos Programok nevű játéknak, amivel még nyerni is lehet.

A Samsung kinyithatós telefonjain elég hely van ahhoz, hogy akár három alkalmazás is egyszerre legyen a képernyőn, ennek alkalmából pedig készítettek egy könnyed, böngészős  detektívjátékot. Ezen belül egy kávézót látunk, tele emberekkel, akikre kattintva ránézhetünk a telefonjuk kijelzőjére. A játék lényege, hogy kérdéseket kapunk a kávézóban ülő emberek tevékenységéről, amiket a telefonjukon talált információ alapján kell megválaszolni.

Az első kérdés, hogy ki foglalja le éppen a nyaralását.

A játék 10-10 napig megy 7-7 kérdéssel, két fordulóban, az első körből még négy nap van hátra a cikk írásának idején. Aki hét jó választ ad, annak esélye van megnyerni egy Galaxy Z Fold3 5G-t, vagy egy Galaxy Z Flip3 5G-t, aki pedig legalább egy kérdésre jól válaszol, az Galaxy Buds2-t nyerhet.

Ha nem ismernéd Győri Zoltánt

2012 óta foglalkozik társasjátékok fejlesztésével, ’17-ben pedig elindította a Mit játsszunk? nevű YouTube-csatornát, ahol a társasjátékokat népszerűsítik a feleségével, Rékával közösen.

„A társasjátékozás a mindennapjaim része, ha tehetem, főleg ezzel foglalkozom. Sokadik éve csiszolgatom a műveltségem, sok száz játék megfordult a kezeim közt, és szép gyűjteményt tudhatok a magaménak. Nagyon örültem, hogy a Samsung megkeresett, és az évek alatt megszerzett tudást egy újabb kreatív projektben hasznosíthattam. Érdekes volt az okostelefonok funkcióin keresztül felépíteni a rejtvényeket és a megoldásokat, úgy gondolom, sikerült izgalmas kihívás elé állítani a résztvevőket” – mondta el a játék tervezéséről Győri Zoltán.

Ide kattintva kipróbálhatod a Párhuzamos programokat.

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.