Koronavírus

“Ha akarnám, 10 perc múlva teleköpködhetném az egész Tescot covidosan” – botrányos levél terjed

  • Szerző:nuus
  • 2021.12.02 | 08:18
  • trendindex: 3

Futótűzként terjed egy coviddal fertőzött családapa kommentje, aki úgy tapasztalta, semmilyen protokoll nincs, csupán józan belátásán és egyéni felelősségén múlik, kiket fertőznek meg, miközben "egy generáció maradt magára".

“Nincs SEMMIFÉLE szabály, útmutató, rendszer, képlet, nincsen információs hálózat, nincs hatóság, nincs a kbsztt világon SEMMI, érted? Ovis a gyerekünk, előbb néhány szülő, aztán egy 5 éves (!) kislány lett pozitív, mi két hete itthon tartjuk a gyereket, a feleségem 4 napja, én 2 napja teszteltem pozitívra. Mindketten jelentettük a munkahelyünkön, és ENNYI. Ha akarnám, 10 perc múlva teleköpködhetném az egész Tescot, ha akarnám, a tünetmentes gyerekemet 2 covidos szülője ellenére, bevihetném személyesen az oviba, vagy bemehetnék a nagyobb gyerek sulijába minden papír nélkül, full fertőzötten (a munkahelyünkön is csak magánszorgalomból szóltunk, mert kultúremberek vagyunk)”

– kezdi.

Majd kitér arra, hogy az intézmények is tanácstalanok.

“Helyszíni oktatás van vállvonogatással, hogy mégis mit tegyünk, kedves szülők.
Az oktatási, a járványügyi, és valamennyi központ szintén a vállát vonogatja, hogy oldják meg, miközben nemhogy tesztet, de egy krva maszkot nem kap semmilyen tanár soha sehol. Ismerünk olyat, aki eddig kétszer volt covidos: tavaly meg most, ráköltött 50-60e ft-ot tesztre, meg a többire, hogy TANÍTANI tudjon – az iskola megértően széttárta a kezét. Emberek gyerekekkel, járnak dolgozni, gyerekek pedig egy szó szerint összeomlott és megdöglött oktatási rendszerbe járnak “tanulni”. Fogalmuk nincs, mi lesz jövő héten, és ha végre egyszer egy rohadt hétig a tanár és a teljes osztály is bent van a suliban, gyorsan írnak 8 témazárót (lányomék 2 hete), hogy legyen jegyük is. Persze a témazáró mindenkinek szarul sikerül, hiszen az anyagot nem adta le senki, a dolgozatra nem készít fel senki, időt nem tudnak adni rá. Cserébe, kicsit kacsintósan osztályoz a tanár, mert ő is érzi, hogy ez nem a genyózás időszaka…”

Láttad már legújabb videónkat? Ha nem, akkor nézz bele mielőtt tovább olvasnál!⤵️

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.