Bulvár

Az Exatlon versenyzői csak most tudták meg, hogy barátjuk, Csollány Szilveszter meghalt

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.14 | 10:48

Csollány Szilvesztert januárban győzte le a COVID. Az Exatlon All Star versenyzői ekkor már Dominikán voltak, ezért nem értesültek a halálhírről.

A műsor szerkesztői úgy döntöttek, nem osztják meg a hírt a versenyzőkkel, hogy ez ne zökkentse ki őket. Kempf Zozo most a Borsnak adott interjúban nyilatkozott arról, hogy sokat beszéltek Szilveszterről Dominikán és bíztak benne, hogy amikor hazaérnek, jó hírek fogadják őket.

„Pár napja értünk haza, de Szilas halála most kezd számunkra valósággá válni. Sokkolt, teljesen ledöbbentett, ami történt vele. Odakint is rengeteget eszünkbe jutott, hiszen ott kezdődött a barátságunk, együtt versenyeztünk vele, közel engedett bennünket magához. Tanácsokkal látott el bennünket, és a barátságát adta, amiért nagyon hálás vagyok. Számomra mindig is egy igazi sportlegenda volt, elképesztő, hogy egy csapatban küzdhettem, futhattam az olimpiai bajnokkal. Talán három hétig volt együtt kint az a Bajnok csapat, de életre szóló élményeket szereztünk együtt. Miután hazaértünk, utána is rendszeresen összejártunk, pedig az ország különböző pontjain lakunk. Nagyon nehéz elhinni, hogy soha többé nem találkozunk vele!”

– mondta Zozo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló