Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Sztárok

Íme az első 18+ Barbie baba – kitalálod kiről mintázták?

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.29 | 19:18

A napokban került ki a boltok polcaira.

Laverne Cox amerikai színésznőről mintázták meg a Barbie első 18+ babáját.

Az amerikai Mattel által gyártott Barbie babák már az ötvenes évektől kezdve rabolják el a gyerekek szívét. Ma már szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla.

Az érdeklődők széles választékú kínálatból válogathatnak, természetesen még a bőrszín sem lehet akadály, de még kerekes székes baba is fellelhető. Most pedig a cég még nagyobb újdonsággal rukkolt elő, piacra dobta az első 18+ játékát, amelyet egy transznemű személyről mintáztak meg.

Laverne Cox férfinak született, ám nőként éli az életét. Szerepelhetett a Cosmopolitan címlapján, a munkásságát pedig Emmy-díjjal is elismerték, transzneműsége tehát nem jelent különösebb hátrányt a számára. Róla mintázta a Mattel az első „transzbabáját”.

Cox többek között feltűnt az Orange Is the New Black című sorozatban Sophia Burset szerepében, és a Inventing Anna című minisorozatban is.

A babát 40 dolláros – nagyjából 14 ezer forintos – áron kínálják, és a megtervezésébe magát Coxot is bevonták. Arra törekedtek, hogy ne csak a színésznőt, de egy afro-amerikai nőt is megtestesítsen az új játékszer. A babát szőke hajjal és vörös ruhával látták el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbie® (@barbiestyle) által megosztott bejegyzés

Forrás: Promotions


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló