Horoszkóp

Júniusi horoszkóp: ez vár ránk a nyáron – mutatjuk

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.29 | 12:18

Forró és pörgős júniusra számíthatunk a horoszkóp szerint.

Kos júniusi horoszkóp

Hatalmas akaraterővel kezded a júniust, a jegyedben járó Mars és Jupiter nagyon sikeres időszakot jelez. Most bármit elérhetsz, amit célként tűzöl magad elé. Ha az anyagiak elérésére helyezted a hangsúlyt afelől nyugodt lehetsz, mert a júniusi horoszkóp jelzése szerint a vártnál magasabb összeg ütheti a markodat. Ha költözést terveztél, az okozhat némi csalódást, mert nem úgy sikerül, mint szeretnéd. A hónap végén viszont már sínre kerülhet ez is.

Bika júniusi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Vénusz a jegyedben jár, és segítségével kibontakoztathatod a szárnyaidat. Ha egyedül élsz, új szerelem szövődhet, amely egészen másmilyen, mint amit eddig megszoktál. Magad is meglepődsz, milyen szabadnak és oldottnak érzed magad az  új partner mellett. A pénzügyek miatt sem kell aggódnod, a bevételed magasabb a szokottnál, ugyan lehet váratlan kiadásod, ami először rosszul esik, de eltörpül a magas bevétel mellett. A Rák újholddal finom lelki hangolódásra lesz lehetőséged, melytől kifejezetten elégedettnek érezheted magad.

Ikrek júniusi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Merkúr végre elindul előre, innentől ismét minden úgy megy az életedben, mint a karikacsapás. Sikeresen szervezkedsz, tárgyalsz, valódi önmagad lehetsz. A hónap közepén a Nyilas telihold okozhat némi csalódást, mert nem látod pontosan az irányt, hogy merre is menj tovább. Lehetséges, hogy a hivatásodat érinti mindez, ami az anyagi helyzetedet is befolyásolhatja, de szerencsére nem tart sokáig. A szerelmi életedben üdítő változásokra számíthatsz, ahogyan az anyagiakban is minden a helyére kerül.

Rák júniusi horoszkóp

Júniusban könnyen lehet, hogy nagyobb orvosi vizsgálaton veszel részt. Az eredmények ugyanakkor megnyugtatnak, hogy nincs komolyabb egészségügyi problémád. Hivatásodban minden a lehető legjobban alakul, amire szükséged is van, mert váratlan kiadásokkal viszont számolnod kell. Ezek jogszerűek, de nem érzed etikusnak. Szerencsére a barátaid melletted állnak és meghallgatnak téged, akár a támaszaid is lehetnek, amikor csak kéred őket.

Oroszlán júniusi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy júniusban vegyél ki legalább néhány nap szabadságot, hiszen a társkapcsolatodban elszenvedett nehezebb időszak teljes kikapcsolódásért kiált. A bolygók mind a hivatásodban, mind a magánéletedben váratlan boldogságot jeleznek. Vedd észre a lehetőségeket. Új barátokat is hozhat az első nyári hónap, akik ráadásul hozzájárulhatnak a későbbi hivatásbeli sikereidhez is. A Rák újhold segít visszaállítani a lelki egyensúlyodat.

Szűz júniusi horoszkóp

Uralkodó planétád, a Merkúr végre elindul előre, s a hivatásodban támogat téged. Sziporkázó ötleteket hoz ki belőled, és minden nagyon jól halad előre, amihez csak hozzáérsz. Júniusban új életfilozófiával, meglátásokkal gazdagodhatsz, amely által sokkal könnyebben élheted az életed. A munkahelyi sikerek meghozzák a lehetőséget, hogy befektesd a pénzedet, s amelyek egészen biztosan kedvezőnek és sikeresnek bizonyulnak. Figyelj magadra is, mert kiújíthat egy rendszeresen visszatérő betegség.

Mérleg júniusi horoszkóp

A párkapcsolatod kimagaslóan sikeres lehet az első nyári hónapban. Most nyugodtan tervezhetsz hosszú távra, úgymint eljegyzés vagy hirtelen kötött házasság. Minderre külföldön kerülhet sor. Ha van befektetett pénzed, az most nagyobb hasznot hozhat, mint amennyire eredetileg számítottál. A hónap végén létrejövő Rák újhold segíthet rendet teremteni az otthonodban és a hivatásodban is egyaránt. Élj az új lehetőséggel!

Skorpió júniusi horoszkóp

A társkapcsolatok különösen fontosak lesznek júniusban. Könnyen lehet, olyan valaki lép az életedbe, aki nagy hatással lesz rád. Rengeteg szerelmi kalandban lehet részed, nagyon népszerű leszel, de mégis okosabb lenne arra az egyetlenre koncentrálni, aki érdemes a figyelmedre. Ebből a szerelemből ugyanis hosszú távú értékes kapcsolat alakulhat. Az sem zárható ki, hogy a munkahelyeden ismerkedtek meg, szóval érdemes nyitott szemmel járni.

Nyilas júniusi horoszkóp

A párkapcsolat meglepetéseket tartogat számodra, a bolygók szerint villámcsapásszerű szerelmet hozhat az első nyári hónap. A közösen kezelt pénzügyekre ugyanakkor sasszemmel figyelj! A Nyilas telihold hozhat szerencsés lehetőséget, de valamilyen csalódást is jeleznek a bolygók, ezért ha lehet, ne most kockáztass. A munkahelyeden minden olajozottan működik, hatalmas a teherbíró képességed, amely jó híredet kelti, még az is elképzelhető, hogy új munkaajánlatot kapsz a hónapban.

Bak júniusi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Szaturnusz a Vízöntőben fordul retrográdba, míg a Merkúr bolygó a Bika jelében indul előre. Mindez azt jelenti, hogy egy régóta tervezett munkát ismét elővehetsz, és nagy sikerrel dolgozhatsz rajta. Ez igen hosszú távú befektetett munkának tűnik, de végre eléred vele a célod. Otthonodban is változásokkal kell számolnod, lehet, hogy felújításba kezdesz, cserélsz vagy bővítheted a meglévőt. Persze az sem zárható ki, hogy összeköltözöl valakivel. Váratlan fellobbanó szerelmet is jeleznek a bolygók az első nyári hónapban. Vajon észre veszed?

Vízöntő júniusi horoszkóp

Megérte a rengeteg befektetett munka, melynek végre learathatod a hasznát. A bolygók szerint az anyagi lehetőségeid magasan túlszárnyalják az elképzeléseidet. A munkahelyi sikerek még nem érnek véget, nagyon sokat és keményen dolgozol, szinte nem tudsz leállni. Elképzelhető, hogy párod szóvá is teszi, hogy több időt szeretne veled tölteni. A Nyilas telihold hatására te is érzed majd, hogy egyensúlyt kell tenned a munka és a család közé. A Vénusz bolygónak köszönhetően meg is tudod tenni.

Halak júniusi horoszkóp

A Szaturnusz a Vízöntőben indul hátrafelé, melynek hatására nagyon fontos kényszerdöntést hozol, de most ki is tartasz mellette, bármilyen hosszú ideig is tartson. A téma önmagad újraépítése, mely magában hordozza a párkapcsolat rendezését is. Lehet, hogy van még valamilyen kötelességed az ex-partnerrel, ami esetleg az anyagiakat érinti. Az is lehetséges, hogy a jelenlegi pároddal kell a kapcsolaton javítani, ne add fel, tarts ki, mert közben hatalmasat fejlődést tapasztalhatsz meg.

Forrás: astronet


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló