Bulvár

Durva dolgokat állít Zámbó Jimmyről az egykori kiadója

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.02 | 16:18

"Vigyázni kellett Jimmyvel, hogy meddig engeded be."

Több évtizeddel Zámbó Jimmy halála után még mindig sokakat foglalkoztat a “király” élete. Kollégái szerint megosztó személyisége volt, és nehéz természete – írja a Blikk. Erről mesélt most a sztár korábbi munkaadója.

Jimmy mindig nehéz eset volt, akkor is, amikor megismertem, később pedig még rosszabb volt a helyzet

– jelentette ki Joós István, a Mag­neoton kiadó alapító tulajdonosa, aki a kilencvenes évek elején elindította Zámbó Jimmyt a sztárság felé. Elmondása szerint ez egy rögös út volt, leginkább az énekes személyisége miatt.

Vigyázni kellett Jimmyvel, hogy meddig engeded be. Volt egy olyan demarkációs vonal, amit ha bárki engedett neki átlépni, azzal visszaélt

– emlékezett Joós Boros Lajos és barátai Lali király CsütörTöke című műsorában. A szakember üzlettársával, a Neoton-alapító Pásztor Lászlóval próbálta „kezelni” az énekest.

“Úgymond labdáztunk vele, amikor az egyikünkkel összeveszett, átadtuk a másiknak. Rendszeresen megfenyegetett minket, hogy elmegy a kiadóból és csinál sajátot. Ám amikor elérkezett volna ez a pillanat, csak annyit kérdezett: mikor kapja meg az előleget. Jimmy minden évben zsarolt minket. Nehéz eset volt, nem köszönt például soha, ha bejött az irodába” – sorolta Joós, aki szerint a Királynak a pénzhez sem volt jó érzéke.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló