Celeb

Új életet kezdett L.L. Junior exe, Körtvélyessy Kinga

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.06 | 15:48
  • trendindex: 6

Volt férjével még igen paprikás a hangulat, de úgy néz ki, talpra állt L.L. Junior exe, Körtvélyessy Kinga a válás után.

Junior nem kimondottan úriember módjára osztotta ki nejét a nyilvánosság előtt nemrég, ám Kinga igyekszik keveset szólni a válásukhoz vezető rögös útról.

L.L. Junior brutálisan kiosztotta volt feleségét, Kingát: “Az Instagramozás helyett néha fel kellett volna állni a kanapéról”

Míg Junior az X-Faktoros Dárdai Blankával jött össze, Kinga élete egyelőre a kislányáról szól.

“Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat. Talán a legtöbb édesanya megérti, mire gondolok, ha azt mondom, szúk lett a tér számomra, és emiatt egyre inkább magamba fordultam”

– mondta a Story magazinnak.

A kislány most bölcsis lett, ezért Kinga újra önmaga lehet egy kicsit.

“Régóta tudtam, hogy nekem gyerekruhákkal kell foglalkoznom! Hiszen Lili születése óta amúgy is kifogyhatatlan ötleteim vannak e téren, de valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyedi, és nem jön velem szembe. Valamit, ami igazán vagány, mégis csinos, sportos, ugyanakkor elegáns, letisztult és mégis különleges. Szerintem sikerült”

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.