Celeb

Puzsér undorodik attól, ami a Nagy Ő pornós Beájával történt

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.06 | 14:00

Árpa Attila 10 napig hitegette a lányt, majd miután az érzelmileg bevonódott, a csatorna előrántotta titkát a pornós múltról, és jól megalázták őt.

Bea a műsor vége felé “félszerelmesen” vallotta be, hogy élete egy pontján felnőttfilmezést vállalt, hogy talpon maradjon, tartva a reakciótól.

“A Nagy Ő válaszul elhidegült és elhatárolódott Beától, nem is akármilyen gesztussal: ajtót mutatott az egykori szexmunkásnak – előbb azonban, mintha nem értette volna a vallomásával küszködő nő szavait, a még jobb médiaélmény kedvéért könyörtelenül és ellentmondást nem tűrően kérdezett rá arra, ami ekkor már nyilvánvaló volt. „Létezik-e olyan felvétel rólad, amikor látszik, hogy egy férfival közösülsz, és az hozzáférhető a nyilvánosság által? Igen vagy nem?” Árpa Attila véletlenül sem sietett a vallomásával küszködő, szerencsétlen nő segítségére, hanem tíznapnyi tettetett érdeklődés, randizgatás és ígérgetés után megbotránkozva hazazavarta. Kihajítása után Bea interjút adott, és még az események hatása alatt, teljes révületben úgy fogalmazott: titkon reménykedett abban, hogy Árpa Attila meg fogja érteni őt, és nem ítélkezik majd a múltja miatt, majd hozzáfűzte, hogy „ő Árpa Attila, én meg csak egy lány vagyok az életből, túl szép lett volna ahhoz, hogy igaz legyen, ez csak a mesékben van”

– írja Puzsér Róbert az Indexen.

“Érdemes feltenni a kérdést: akár Árpa Attila, akár a TV2, áll-e azon az erkölcsi nívón, hogy egy egykori szexmunkás felett ítélkezzen? Árpa Attila speciel nárcisztikus szociopatának vallja magát, ami nyilván nem akkora jellemhiba, mintha mondjuk kamera előtt közösült volna, a TV2 „hírműsora”, a Tények pedig csak az után a hazugsága után nem veszít becsületsértési pert, amit a stáb az adásból kifelejt. Íme a morális piedesztál, amelyről a fölényes ítélkezés zajlik – az expornós Bea erkölcsi megsemmisítése nagyjából olyan szemfényvesztés eredménye, mint amikor szektorokat eltulajdonító „vállalkozók” a nemzet hőseiként pózolnak a vörös szőnyegen, a szalámitolvaj Bakács Tibor meg a magyarok megvetésétől sújtva munkásszállásokon takarít”

– fejti ki végtelen undorát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.