Érdekes

10 éves volt a színésznő, amikor a rendező azzal vádolta, hogy flörtölni próbál vele

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.29 | 09:18

Bella Thorne Emily Ratajkowski High Low című podcastjének vendége volt, ahol arról beszélgettek, hogy a Hollywoodban hogyan szexualizálják a nőket és gyerekeket.

Bella Thorne gyerekszínészként nőtt fel és most egy olyan megrázó történetet is megosztott a világgal, ami a mai napig kísérti. A színésznő még csak 10 éves volt, amikor egy casting felvétel után felhívták az édesanyját és elmondták neki, hogy nem kapja meg a szerepet, mert flörtölni próbált a rendezővel, aki emiatt nagyon kényelmetlenül érezte magát. Bella felnőttként tudja, hogy ez egy bődületes hülyeség, hiszen 10 évesen fogalma sem volt semmiről, nemhogy arról, hogyan kell flörtölni.

A színésznő gyerekként magában kereste a hibát és sokszor átgondolta, mit csinálhatott rosszul, ma viszont már tudja, hogy csakis annak a felnőtt férfinek lehetett baj a fejében, akinek eszébe jutott, hogy egy 10 éves kislány flörtölni akar vele.

Szinte magamban keresem a hibát. Mármint, mit csináltál, Bella? Mit tettél, amiért így érezte magát? Aztán mindig azt mondom magamnak, hagyd abba. Maga a gondolat is a probléma részévé válik.

– mesélte Bella.

 

@king.asante What the hell??? #bellathorne #emilyratajkowski #podcast #hollywood #asantemadrigal #popculture #celebritygossip ♬ Suspense (Tension, Build Up, Dramatic, Action, Suspenseful) – Tensionmakers


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló