Bűnügy

Így lopják meg halálában csalók a bükki füvesembert

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.20 | 10:18

Sok tízezer forintot kérnek hamisított termékeikért a bükki füvesember, Szabó Gyuri nevével visszaélő csalók.

Lopes-Szabó Zsuzsanna decemberben veszítette el édesapját, Szabó Gyuri bácsit, aki 94 évesen ment el. A nyerészkedők viszont halála óta is visszaélnek nevével, sőt, már a család nevével is. A csalók még a bükki füvesember halála után sem álltak le, sőt!

„Már a honlapunkhoz hasonló oldalakat is létrehoztak.

Ezzel akarják eladni kétes termékeiket, amikhez sem édesapámnak, sem nekem, sem pedig a Györgyteának nincsen köze” – mondta el dühösen a Blikknek Lopes-Szabó Zsuzsanna, akinek arcát már szintén a csalásuk részévé tették. „Apám halála után mindenkinek elmondom a receptet a cukorbetegség leküzdésére” – ígéri egy hamis honlap Zsuzsanna fotójával, de ezzel még nincs vége az ízléstelenségeknek.

„Most, hogy édesapám elment, megnövekedett az érdeklődés a gyógyteái iránt is,

a csalók ezt kihasználva kaphattak vérszemet. Azt hirdetik, hogy apám és én feltaláltuk a cukorbetegséget gyógyító tablettát, az egyik filmünkből pedig konkrétan kivágtak egy részt, amin én beszélek, de teljesen más szöveg hallatszik, mintha a csodaszert hirdetném” – fakadt ki Zsuzsanna.

Sajnos sokan bedőltek az ígéreteknek.

„Különféle termékekkel jöttek hozzánk vásárlók, hogy csalódtak vagy gyanúsnak találják és kérik vissza a pénzüket. Harminc-negyvenezer forintokról beszélünk. Közben nekünk is kellemetlen, mert nem tudjuk visszatéríteni, hiszen nem tőlünk származik a termék. Rossz érzés, hogy sokakat becsapnak, akik bíznak bennünk” – jegyezte meg Zsuzsanna.

A Györgytea Kft. ügyvezetője, Zsuzsanna kéri,

kizárólag az ő honlapjukat keressék fel az érdeklődők. Szerinte egy bűnszervezetről van szó. Ellenük megtették a szükséges lépéseket, a rendőrséghez, az adóhatósághoz és a fogyasztóvédelemhez fordultak.

Meghalt Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.