Celeb

Szívszorító módon búcsúzott Priscilla Presley a lányától

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.23 | 18:22
  • trendindex: 2

Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen gyermeke január 12-én hunyt el 54 évesen. Anyja, Priscilla Presley színésznő szívszaggató módon búcsúzott tőle.

A sápadt, összetört 77 éves színésznő könnyek között lépett a pódiumra a temetésen, majd a telefonján előkereste unokája írását, amiről úgy gondolta, hogy mindent elmond arról, milyen ember is volt az ő imádott lánya.

“Idős lélek volt, egyszerűen képtelen vagyok szavakba önteni, milyen is volt az én édesanyám. Az az igazság, hogy annyi mindent tudnék mondani róla. Lisa Marie Presley egy ikon, egy példakép és egy szuperhős volt oly’ sok ember számára ezen a világon. De anyu több szempontból is az én ikonom, példaképem és szuperhősöm volt. Még most sem tudom felsorolni minden egyes dolgát, amit tudni lehetett róla, de mindig ez volt a szavajárása: “Minden tőlem telhetőt megteszek”

– ezen a ponton a gyászoló anya hangja elcsuklott, kis híján elsírta magát.

“Ez az idős lélek 1968-ban fáradtan, érzékenyen, de erősen lépett világunkba. Törékeny volt, de tele volt élettel. Mindig is tisztában volt azzal, hogy nem lesz itt sokáig. Zöld szemeivel csak pislogott, és már el is múlt a gyerekkora. Ezután ő is családot alapított. Mikor világra hozta második gyermekét, gyanakodni kezdett: talán ő lesz az az angyal, aki hazavisz engem?”

– utalt ezzel Benjamin Keoughra, aki 27 évesen hunyt el 2020 júliusában.

“Eljött a tragédia ideje, s onnantól tudta, közel a vég számára is. A túlélők lelkiismeret-furdalása, mondanák egyesek, de igazából összetört szíve okozta a halálát. Most már ott van, ahová mindig is tartozott, otthon. De a szívemnek hiányzik a szeretete. Tudta, hogy mennyire szerettem őt. Félek, soha többé nem érinthetem már meg, de közben azt is tudom, hogy ez az idős lélek mindig mellettem van”

– szólt a megrázó szöveg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.