Érdekes

Ez a 10 dolog kell ahhoz, hogy 2023 sikeres legyen

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.24 | 09:18

A Business Insider amerikai kiadása összegyűjtötte, mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a 2023-as év.  

1. Jóga óra: Többek számára jobb érzés csoportban jógázni, mint egyedül. Válaszd a pihentető és átnyújtó jógát, hogy a lelked is felfrissüljön.

2. Praktikus doboz, melyben viheted az ebédedet: Kerüld el a büfékben, gyorséttermekben kapható egyfalatos, kevésbé tápláló, annál inkább egészségtelen ebédeket, és készítsd el az ételt otthon. Ahhoz, hogy el tudd szállítani magaddal, szerezz be egy praktikus dobozkát.

3. Egy új receptkönyv: Rengeteg különféle verzióban léteznek: gyorsan elkészíthető ételek, egészséges menük, hagyományos konyha, vega/vegán étrend, stb. Válaszd a számodra megfelelőt. (és kattints gyakran az ízeséletre online receptekért 🙂 )

4. Kondibérlet: Ha mégis egyedül edzős típus vagy, esetleg személyi edző segítségét kérnéd, akkor válts kondibérletet. Általában drága mulatság, viszont ha figyeled a kedvezményeket, remek áron tudod magad jó formába hozni.

5. Habhenger: Egy kemény edzés után jó érzés kinyújtóztatni a fáradt végtagokat, plusz egy kis masszázs sem esik rosszul. Ha nem tudsz masszőrre áldozni időt/pénz, akkor szerezz be egy masszírozós habhengert.

6. Receptkönyv egészséges csalónapokra: Természetesen mindenkinek kell csalónap, hogy utána újult erővel vesse bele magát az egészséges táplálkozásba. De hogy ez a nap se teljen „rossz” étkezéssel, szerezz be egy egészséges nasikat leíró receptkönyvet. (és kattints gyakran az ízeséletre online receptekért 🙂 )

7. Pizzasütő: Hogy elkerüld a pizzarendelést, szerezz be egy pizzasütőt és készítsd el sajt magad a pizzádat. Így tudni fogod, mi kerül bele.

8. Aktivitásmérő karkötő: Remek módja a rossz szokások jó szokásokká cserélésének egy aktivitásmérő karkötő beszerzése – és hordása.

9. Okosmérleg: Nem csak felismeri az összetevőket, amelyeket a tálba öntesz, hanem hihetetlen pontossággal méri meg azokat. Sőt, az applikáció könnyen követhető, pont egy tálnyi ételt tartalmaz, így mosogatni sem kell sokat.

10. Edzőtáska: Egy minőségi edzőtáska, melyben jut hely a váltóruhától kezdve a törölközőn át a kulacsodig, remek beruházás.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló