Autó

Hihetetlen pénzért árulják Hofi Géza utolsó autóját

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.14 | 13:48

Hofi Géza a Mercedesek bolondja volt, ez a kocsi egy W203 C180.

Aki kicsit is ismerte, tudta, hogy Hofi Géza imádja a Mercedeseket. A napokban pedig előkerült az utolsó, általa használt autó. A W203 szériás C180-at mostani tulajdonosa még nem hirdette meg nyilvánosan, csak egy zárt Facebook-csoportban, 3 millió forintért.

„Hat-hét évvel ezelőtt vettem és

bár mondták, hogy Hofié volt, de hát hittem is, meg nem is

– mondta a Mercedes gazdája a Blikknek – A 2000. novemberi gyártású autót a humorista újonnan vette. Halála után ügyvédjéhez került, majd innen Gödöllőre, ahol elég mostoha sorsa lett, nem nagyon vigyáztak rá. Az ezt követő tulajdonostól vettem meg végül én.” Az autó gazdáját mindaddig nem is foglalkoztatta különösebben az első tulajdonos kiléte, amíg egy könyvben véletlenül meg nem

látott egy képet, amin Hofi Géza az ő kocsijában ült.

A rendszám ugyan még a régi volt rajta – most már az unióssal fut –, de az ügyfélkapun visszakeresve egyértelművé vált, hogy a kocsi tényleg Hofi tulajdona volt (a JSZP hétfő délutáni lekérdezése szerint a képen látható rendszám nem lett kiadva Magyarországon – a szerk.) Az elmúlt 6 évben a Mercedes hobbiautó volt.

Ára a piacinál kicsit magasabb: 3 millió forint,

aminek az az oka, hogy olyannak szeretnék eladni, aki megfizeti a „Hofi-felárat”. Hofi Géza özvegye, Ildikó a közösségi oldalra felkerült hirdetéshez ezt kommentelte:

Óh, istenem

Szívszorító: így néz ki a húsz éve halott Hofi Géza sírja


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.