Celeb

Ilyen lett Justin Bieber mimikája az arcbénulása után

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.17 | 07:18

A színésznek Ramsay-Hunt szindrómája van.

Justin Bieber / Instagram

Justin Bieber tavaly váratlanul, egyik pillanatról a másikra lemondta az összes fellépését és teljesen eltűnt. Az énekes megelőzve a találgatásokat, bejelentette, hogy  megtámadta egy vírusos betegség, aminek Ramsay-Hunt szindróma a neve és ennek következtében lebénult a fél arca. Sem pislogni, sem mosolyogni nem tudott, és az orrlyuka sem működött.

Justin most ismét lemondta a koncertjeit, többet között Magyarországi koncertjét is, ezért a rajongók találgatni kezdték, hogy vajon mi történhetett. A hivatalos közlemény szerint az énekes egészségügyi állapota az ok, mások szerint viszont felesége Hailey Bieber és exe, Selena Gomez háborúja.

Nos, akik Justin egészsége miatt aggódtak, azok megnyugodhatnak, az énekes Instagram-sztoriban osztott meg magáról egy videót, amin megmutatja, milyen most a mimikája a bénulás után, és a javulás szemmel látható.

 

@nohipstersblog What a difference nine months can make. Following his recent surprise appearance at #RollingLoud, we figured #JustinBieber had to have regained mobility of his face, but in a post made today, the singer confirmed it with a big smile. In June of last year, he announced that half of his face was temporarily paralyzed to due to #RamseyHuntSyndrome ♬ original sound – No Hipsters Allowed


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.