Celeb

Tényleg elrabolta a pasija? Opitz Barbi drámai vallomást tett

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.17 | 10:48

Barátjával, a TikTokról ismert Serleg Alberttel valóban meglehetősen viharos a kapcsolata.

Decemberben az egész ország a csinos énekesnőért aggódott, amikor is családja bejelentette eltűnését. Párját, Albertet akkor azzal vádolták, hogy elrabolta őt. A rendőrség a férfit később garázdaság vádjával el elő is állította.

Miután Barbi nemrég közös fotót posztolt a sráccal, újra napvilágot láttak a fura kommentek: “Hogy lehetsz együtt valakivel, aki elrabolt már egyszer? Aggódunk érted, Barbi!!” – írták többen is.

Opitz Barbi végül a 24 órás Instagram-storyjában rakta rendbe a történetet:

„Hónapok óta írják az újságírók, hogy a barátom elrabolt… Nem rabolt el. Nézzük, hogy mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam, otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül. Mindenki csak abból indult ki, hogy előtte este vitáztunk, és jöttek a feltételezések, nyilván teljesen jóindulatból, aggodalomból fakadóan, hogy elrabolt, azért nem vagyok elérhető. Nyilván az aggodalom miatt az ember hirtelen képes túl gondolni az adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen”

– szívből reméljük, hogy valóban így volt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló