Celeb

A TV2 sztárja úgy beleállt Lakatos Márkba, hogy mi pirulunk

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.10 | 15:18

Már hónapok óta tart az adok-kapok Kembe Sorel és Lakatos Márk között, de az új üzenetváltások már egészen más, új mélységet képviselnek.

Sorel és Lakatos vitája azzal kezdődött, hogy a színész kifejtette véleményét TikTok-oldalán a hazai celebgálák felületes világáról. Nem kellett sokáig várni arra, hogy valaki megsértődjön: a stylist, Lakatos Márk. Ráadásul a divatguru a #Bochkor című műsorban kamerák előtt reagált a szerinte alaptalan vádakra, és egyszerűen suttyósnak nevezte a színész gondolatait. Az erre adott reakcióvideó végül felgyújtotta az internetet, aminek következtében durva, személyeskedő nyilvános üzengetés kezdődött a két rivalizáló híresség között. Adok-kapok zajlott, de mostanra mintha lecsillapodott volna a helyzet.

Erre jön ez:

“Kedves Márk! Lassan kezdem azt hinni, hogy ez már többről szól neked, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis a lányokat szeretem… Önként és dalolva hagytam el azt a posványt, amiben te büszkén és dalolva benne maradtál és véded a mundér becsületét(…) Vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Engedtek egy ideig bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést. Miért szállsz belém állandóan, két oka lehet: 1. nem bírod a fekákat és fajgyűlölő vagy, 2. nagyon is bírnád a fekákat, te kis jegyüzér…”

– akadt ki teljesen a színesbőrű művész.

@iamkembesorel A Latyakos újra támad 😂 IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #ostoba #önjelölt #senki ♬ Asian taste trap(971188)

Bele se merünk gondolni, a meleg stylist mit lép majd a rasszizmus cseppet sem burkolt vádjára, ami új szint az adok-kapokban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló