Celeb

Ezért nem dolgozik Dundika, Majka felesége: most elárulta!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.25 | 20:40

Nemrégiben Majoros Hajnalka a 40. születésnapját ünnepelte, ami jelentős változásokat hozott az életébe. Ismét az aktív életmód felé fordult, és egy régi vágya is teljesült, amikor születésnapjára egy lovat kapott a férjétől, Majoros Pétertől, ismertebb nevén Majkától. Hajni szerint, habár csak néhány lovaglás órán van túl, már megismerkedett a sportág kihívásaival és örömeivel.

Tök jól haladunk ahhoz képest, hogy még csak pár órán vagyunk túl. Ez azért nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik vagy amilyennek korábban láttam. Most már tapasztalom, hogy mennyi munka kell ahhoz, hogy a lónak jó körülményeket tudjunk biztosítani. Nagyon tisztelem a lovas közösséget, hiszen nagyon sok időt és energiát áldoznak egy állatért, aki cserébe rettentő sok jó pillanatot tud adni nekünk, meg persze nehezet is nyilatkozta Dundika.

Fotó: Majoros Hajnalka – Dundika / Internet

Azt is elmondta, hogy műtétje után szükséges volt kivárnia a gyógyulási időszakot, azonban mára rájött, hogy mennyire lényeges a rendszeres mozgás a fizikai és mentális jóllétének megőrzésében. Mivel a híres pár, Marci és Olivér gyermekei már önállóbbak, Hajni számára több idő jut önmaga fejlesztésére, ami kedvezően befolyásolja a családi egyensúlyt és összhangot.

Igyekszem megoldani az oroszlánrészét a fiúkkal, de azért Peti is egyre többet segít. Vannak hajtósabb időszakok, amikor mindent el kell intézni. Ezek néha persze felborítják a hetet, de szerencsére jó az alkalmazkodóképességem, és könnyedén átvészelem ezeket a napokat.

Mesélte a híresség, és azt is hozzátette, hogy volt idő, amikor ő is sokat dolgozott, de Majkával, a férjével inkább átbeszélték az életüket:

A fiúk előtt volt nekem is egy olyan időszakom, amikor tíz-tizenkét órákat is dolgoztam. Másfél évig zenéltem, emellett komolyabb fotózásokon is részt vettem, volt, hogy hajnalig tartottak

Volt olyan időszak, amikor a társadalmi nyomás hatására azt éreztem, hogy nekem mindent egyszerre kell csinálnom, például a gyereknevelés mellett egy főállást is szereznem. Aztán Petivel szép lassan átbeszéltük, hogy családilag hogyan lenne a legjobb.

– így Majoros Hajnalka maradt inkább otthon, és logisztikázza az életüket, ami anyaként sem kis feladat.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.