Királyi család

Katalin hercegné ezeket a tárgyakat mindig magával viszi!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.25 | 13:45

Katalin hercegné, a brit királyi család egyik leginkább népszerű tagja, sokak számára vált stílusikonnná, köszönhetően elegáns megjelenésének és előkelő magatartásának. Ruházata iránti figyelem kiemelkedő, mivel ízlése elegáns, és tökéletesen össze tudja hangolni a különböző ruhadarabokat az adott alkalomhoz. Szépségápolási fortélyai és hasznos szokásai is széles körben ismertek, és most nyilvánosságra kerültek azok a tárgyak, amelyeket rendszeresen magával hord.

Katalin hercegné elismerést aratott azzal, hogy fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve többször is viseli ugyanazt a ruhát nyilvános rendezvényeken, és bár luxuskiegészítőkkel is rendelkezik, kedvencei között megtalálhatóak a hétköznapi darabok és márkák is. Mindig gondosan ügyel az összhangra, így kiegészítőit mindig az adott alkalomhoz illően választja ki. Marcia Moody, aki jól ismeri a királyi családot, felfedte azokat a tárgyakat, amelyeket a walesi hercegné sosem hagy otthon, és amelyek minden helyzetben hasznosak lehetnek.

Kép: Katalin hercegné / Internet

Ilyen például a kozmetikai kendő, amit arra használ, hogy eltüntesse az arcán keletkező izzadságfoltokat, így biztosítva, hogy fotókon mindig tökéletes legyen a megjelenése.

A hercegné táskájában mindig van egy kompakt tükör is, ami lehetővé teszi számára, hogy bárhol ellenőrizhesse frizuráját és sminkjét, így mindig kifogástalanul néz ki. Az ajakápoló is alapvető kellék számára, hogy ajkai mindig hidratáltak maradjanak.

Ezenfelül van még egy dolog, amit sok nőhöz hasonlóan ő is magával hord: a zsebkendő, amely segítségével elkerülheti a váratlan pillanatokat, mint például egy hirtelen tüsszentés okozta kínos helyzeteket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.