Uncategorized

Temetési búcsúztatóként dolgozik a Drága örökös sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.30 | 11:25

Az ötvenedik életévét betöltve Haagen Imre úgy határozott, hogy valóra váltja régóta dédelgetett álmát, és piacra dobja első zenei albumát, melynek címe Fények és árnyék. A Drága örökösök című sorozatban megismert rosszfiú, Horváth Attila szerepében híressé vált színész az RTL sorozatának befejeződése óta folyamatosan szinkronmunkákat végez és koncerteket ad.

Haagen Imre jellemzően aktív életmódot folytat, és nem marad tétlen. Ezenfelül pedig megdöbbentő, de időnként temetési búcsúztatóként is tevékenykedik.

Fotó: Haagen Imre / Internet

Hatvanöt évesen is lehetek színész, akár kamera előtt vagy színpadon és szinkronban, ezért forgattam egy rendkívül különleges videoklipet a lemez egyik dalához, melyben többek között olyan sztárok szerepelnek, mint Szolnoki Peti, Bebe, Sipos Peti, Gyebnár Csekka és Bátyai Évi a BK-ból, az ország leghíresebb halottlátója, Kiss Kató, vagy éppen Fekete Linda, akivel egy duettet is énekelek a lemezen. Természetesen hamarosan ahhoz is készül klip.

– mondta, és beszélt arról is, hogy az elmúlt időszakban hogyan vált a zenei pályafutása fellendítése mellett azzá a személlyé, aki az emberek legnehezebb óráiban igyekszik támogatást és vigaszt nyújtani.

Évekkel ezelőtt felkértek, egy számomra teljesen ismeretlen család felhívott, hogy vállalnék-e ilyet. Tudták, hogy sok műsort vezettem különböző helyeken, hogy író ember vagyok és előadóművész, ezért gondoltak rám. Aztán hírem ment, megszaporodtak a megkeresések, és úgy éreztem, én ezt tulajdonképpen tudom csinálni

– magyarázta a színész, aki mindent megtesz azért, hogy a halottól úgy búcsúzzon el, mintha tényleg ismerte volna. A visszajelzések szerint Haagen Imre tiszteletteljes és profi, számos gyászoló dicsérte a művészt.

Magam állítom össze a beszédet, ami nagyjából húsz percet tesz ki, elhangzanak versek, olykor eléneklem Máté Péter Elmegyek, vagy éppen Frank Sinatra My way című dalát. Nagyon sokat dolgozom a beszéden, sok energiámat felemészti, és nem tagadom, hogy szívfacsaró pillanatoknak voltam már részese a búcsúztatók során.

Haagen Imre sokoldalú művész. Legújabb nagy vállalkozásával, a Dalköltők Társasága nevezetű együttessel, amely az “Örökzöldek újratöltve” alcímet viseli, újraértelmezik a közismert és mára már kevésbé ismert magyar dalokat, ezzel is népszerűsítve a magyar kultúra és nyelv gazdagságát az egész országban.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.