Sztárok

Tomán Szabina saját maga sanyargatásáról és 30 kilós fogyásáról beszélt

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.09 | 20:30

Az üzletasszony nagyon kritikus volt saját magával szemben, hogy elérje az álomalakot.

Tomán Szabina gyors fogyásáról és az önsanyargatásról beszélt/Fotó: Facebook/Tomán Szabina

Tomán Szabina elárulta, hogy volt olyan pont az életében, ahol nagyobb súlyfelesleggel küzdött, amit nagyon rosszul viselt. Azonban nem kesergett sokáig, a tettek mezejére lépett és rövid idő alatt 30 kilótól szabadult meg.

„Nagyon sok éheztetés és diéta volt az életemben a terhesség előtt. Amikor kiderült, hogy babát várok, akkor azt mondtam a doktor úrnak, hogy most van az a pont, hogy nekem senki nem mondhatja meg, hogy mikor és mennyit fogok enni. Ennek plusz harminc kiló lett a vége”

– árulta el.

„Elkezdődött bennem egy rettentő nagy kisebbségérzés, egy szorongás. Jött Epres Panni látogatni, elképzelhetitek, amikor a gyönyörű, magas, vékony, gyönyörű lány. (…)Egy év után rájöttem, hogy meg kell ráznom magam, mert máshogy ez nem fog menni. Lefogytam három és fél hónap alatt.”

Az üzletasszony most újra erről a korszakáról beszélt a borsonline.hu -nak, kifejtette, hogy az életmódváltáshoz kulcsfontosságú, hogy az ember odafigyeljen a saját teste jelzéseire.

„Korszakaim voltak. A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő. Az első terhességem idején bedobtam a gyeplőt a lovak közé, akkor mindent megengedtem magamnak, meg is lett a böjtje. Amikor a diéta segítségével lefogytam és a saját bőrömön kitapasztaltam, milyen táplálkozási szokások működnek nálam, akkor találtam meg ebből a szempontból a tökéletes egyensúlyt.”

-szögezte le.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.