Utazás

Túra Olaszországban? – Még ingyenes szállás is van Szardínián!

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.30 | 11:34

Az ismert olasz sziget ingyenes szállást kínál a fiatal túrázók számára, kiváló élményekkel. Érdemes utánanézni, ha érdeklődünk a csodás mediterrán Szardínia iránt!

Ha szívesen merülnénk el idén Olaszország szépségeiben – különösen, ami a tájakat illeti -, érdemes utánanéznünk egy csodás szardíniai lehetőségnek.

A 35 éven aluliaknak csupán egy 500 kilométeres gyalogos útvonalon kell részt venniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a 3 éjszakás ingyenes szállásra a varázslatos Szardínia szigeten.

A „Leg’s go in Cammino” kezdeményezés arra ösztönzi a túrázókat, próbálják ki a történelmi Santa Barbara bányaösvényt, amely 16 szakaszra oszlik és körülbelül egy hónapig tart – tudatta az edition.cnn.com.

A csodálatos Nebida is várja a Szardíniára látogató túrázókat – Fotó: Youtube

Hogy milyen is az ösvény? Számíthatunk a túra során sziklákra, barlangokra, erdőkre, strandokra, vízesésekre és ősi helyszínekre is.

A szardíniai Santa Barbara Cammino bányaösvényen kirándulók olyan helyszínekre is eljuthatnak, mint például a Nebida, egy ősi ércmosó létesítmény.

A szállásutalványok szeptember 15-től év végéig érvényesek, így már ha érdekel bennünket az élmény és az ingyenes szállás Szardínián dolog, már most kezdjük el a tervezést.

Új, hétnapos sétaút is indult Olaszország látványos Dolomitok hegylánca körül: a Camino Retico egy 170 kilométeres körút, amely 10 kis települést köt össze és a látogatók számára lehetővé teszi, hogy közelről élvezzék Itália falusi szépségeit.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.