Külföld

Schwarzenegger összetűzésbe került a Nickelback zenekarral

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.16 | 14:03

Fizikai összecsapásra nem került sor, csupán a közösségi médiában ment a szájkarate.

Igazán nem lennénk a kanadai rockzenekar frontembere, Chad Kroeger helyében. Mindenki rajtuk köszörüli a nyelvét, holott nem egy rosszabb és kínosabb zenekar létezik a popbizniszben a Nickelbacknél.

Most Arnold Schwarzeneggeren volt a sor, aki politikusi minőségében tette közzé az alábbi, egyébként egészen szórakoztató videót, mely régi Svarci filmekből is szemléz. Az egykori testépítő fenoménből lett színészből lett politikusból lett újraszínésznek (és még mindig politikusnak) elege van a választási csalás mára szinte intézményesült rendszeréből, és reformokra vágyik. A videóban felteszi a kérdést: miért népszerűtlenebb a kongresszus, mint a herpesz vagy a Nickelback zenekar?

A Nickelback zenekar Twitteren vágott vissza. Schwarzenegger legrosszabb filmjét, a Batman és Robint beidézve (ami nem is miatta volt annyira rossz, de ezt most hagyjuk) arra kérték őt, hogy a jövőbeni reformvízióival őket hagyja békén, ha lehet. Aztán szépen meg is köszönték:

Danke Schön Herr Governator.

Schwarzenegger erre már csak annyit írt vissza, reméli, hogy azért abban egyet értenek, hogy a választási csalás rossz dolog, és itt az ideje, hogy lefagyasszák azt – visszautalva itt a karakterre (Mr. Freeze) , akit a Batman és Robinban formált meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.