Gasztró
A következő kerti partyra el kell készítened ezt a dinnyehordót
Ezzel a nagyszerű ötlettel egyetlen másodperc alatt le lehet nyűgözni a vendégsereget, ráadásul annyira nem is bonyolult megcsinálni, mint amilyennek először tűnik. Mutatjuk!
Először is szerezd be a piacon a lehető legnagyobb görögdinnyét, enélkül nehéz lesz dolgozni. Kell egy jó éles kés, amivel megszabadulsz az egyik csücskétől, ez lesz a talpa a hordónak, ezért ügyelj rá, hogy ne legyen csálé, valamint ne is vágd túl mélyen, nehogy szivárogjon, ha belekerül a hűsítő ital.
Fordítsd meg a dinnyét, majd faragj egy nyílást a tetejére. Most jön az izgi része, egy fúróra szerelt habverővel pépesítsd össze a dinnye tartalmát, majd öntsd ki egy tálba, kell a hely a lének, amit majd a hordóból kínálsz. Rád van bízva, mivel töltöd fel a dinnyét ezek után, de ha igazán autentikus akarsz maradni, akkor a dinnye húsát is felhasználod a limonádéhoz. Már csak egy lék kell a dinnye oldalába, amire a csapot erősíthetjük, aztán mehet az ital vissza a gyümölcsbe!
Recipe of the Day: How to Make a Watermelon Keg | Food Network
Learn how to tap a watermelon into a summertime cocktail keg.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.