Motor

Ebbe a cuki robogóba te is szerelmes leszel

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.27 | 10:18

A Motocompo a Honda által gyártott egyik legaranyosabb robogó, garantáltan imádni fogod.

1981-ben a Honda kiadta az új autóját City néven, a két ajtós, 61 lóerős, 1,2-es, négyes üléses városi autóban volt egy hatalmas csavar, a csomagtartó kifejezetten a Motocompo  49 cm³-es összecsukható robogó tárolására lett kialakítva.
Vitathatatlanul a legegyedibb robogó, amelyet valaha gyártott a Honda, illetve a legkisebb kétkerekű motor, melyet a japán márka gyártott. Összesen megtankolva is csak 42 kiló volt, kihajtható kormány és ülés, illetve 2,5 lóerő teljesítmény is elegendő volt a városi közlekedésre 1982-ben.

A City nagy sláger volt a japán piacon, és meghaladta a Honda elképzeléseit, és egészen 1986-ig gyártásban is maradt, azonban Amerikába és Európába nem sok került át, ezért az ára egekben van japánban és máshol egyaránt, a viszonyítás miatt amennyiért egy 1981-es jobb állapotú kis robogót kapunk(700 000 Ft.) , annyiért akadnak itthon már 600-as Hornetek is.

A videón jól látható minden megoldás, és az is, hogy mennyire a korát megelőző praktikus jármű volt. Én simán elfogadnék egyet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.