Motor

Összefogott a Ducati és a Lamborghini: mutatjuk az eredményt

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.07 | 16:00

A Ducati a Lamborghinivel együttműködve bemutatja a Huracán által inspirált, 83 000 dolláros limitált szériás Streetfighter V4-et

A legendás olasz gyártók, a Ducati és a Lamborghini ismét együttműködtek, hogy bemutassák a második közös márkájú, limitált szériás motorkerékpárt. Még 2020-ban volt, amikor a két márka először egyesítette erőit, hogy megalkossák a Ducati Diavel 1260 Lamborghini-t, a lenyűgöző Lamborghini Sian FKP 37 hiperautó előtt tisztelegve.

Íme az új Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, amely a Huracán STO által inspirált, különleges megjelenéssel rendelkezik. Az olasz márkapáros szerint a különleges kiadású motorkerékpár “tökéletesen megtestesíti az extrém teljesítmény, a sportosság és az exkluzivitás értékeit”, amelyekben mindkét vállalat osztozik.

Bár a Ducati Streetfighter V4 Lamborghini sziluettje és általános kialakítása szinte teljesen megegyezik az alapjául szolgáló normál modellel, a különkiadás Lamborghini által inspirált dizájnelemekben fürdik, amelyek megkülönböztetik azt. Az első sárvédőtől kezdve a tankfedélen át a haspáncélig és a farig minden egyedi a limitált kiadáson. Emellett a hűtőrács kivezetései, a szellőzőnyílások és a légbeömlők úgy lettek kialakítva, mint a Huracán STO-n találhatóak. A szuperautóhoz hasonlóan a Ducati Streetfighter V4 Lamborghini is különleges, szemet gyönyörködtető színösszeállításban készült, amely a “Verde Citrea” nevű zöld árnyalatot kombinálja az “Arancio Dac” nevű narancssárga különleges árnyalatával.

A limitált szériás Streetfighter V4 kovácsolt kerekeket kapott, amelyek a szupersportkocsin található kerekeket utánozzák, beleértve a hátul egyetlen titán záróanyát is. Továbbá a motorkerékpár szénszálas borítást kapott, amelynek látható szövése megegyezik a Lamborghinivel. Különleges nyerget, alumínium lábtartókat, könnyített fék- és kuplungkarokat, valamint egy Akrapovič titán kipufogót is kap.

A tankon egy különleges plakett kapja mindkét márka logóját, és rá van vésve a sorozatszáma. A gyártás mindössze 630 példányra lesz korlátozva, azonban a Ducati további 63 darabot is készít kizárólag a meglévő Lamborghini ügyfelek számára. Ezeket Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti névre keresztelték el. Az árak a Streetfighter V4 Lamborghini esetében 68 000 dollárról, a Speciale Clienti esetében pedig 83 000 dollárról indulnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.