Belföld

Új boltlánc tör be Magyarországra: retteghetnek az eddigiek 

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.20 | 12:18

Komoly vetélytársa érkezett a non-food szegmensben Magyarországon versengő Pepcónak és KIK-nek.

A TEDi ugyanis nemrégiben egy pesti plázában nyitott üzletet. A termékkínálat alapján ebben a boltban is szinte minden kapható a lakberendezési tárgyaktól kezdve a játékokon, irodaszereken át egésze a kozmetikumokig.

Új boltlánc nyitott üzletet Magyarországon, legalábbis egy TikTok videóban már megmutatták, hogy is néz ki a TEDi nevű cég új üzlete, és miket lehet ott kapni.

Az üzletláncról keveset lehetett eddig hallani Magyarországon, pedig a német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

A weboldaluk szerint március végén nyitottak meg egy boltot a 11. kerületben ezen kívül Pápán és Székesfehérváron van még egységük, de mint megtudtuk, már nagyban keresik a partnereket újabb boltok megnyitására.

A videóból és a honlapról kiderült, hogy a kínált termékkategóriák nagyjából hasonlóak, mint az itthon már igencsak elterjedt Pepco és KIK üzleteké – és például a Müller szortimentjét is nagyban lefedik. Gyakorlatilag a kozmetikumokon át a lakberendezési tárgyakon, dekorációkon és a játékokon keresztül az irodaszerekig szinte mindent árulnak.

Forrás: Pénzcentrum 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló