Életmód

Jönnek az újabb Primark üzletek – Mutatjuk, merre terjeszkedik a cég

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.14 | 15:33
  • trendindex: 3

Az első magyarországi Primark üzlet megnyitása óriási várakozást és tartós érdeklődést váltott ki, és a cég már újabb helyszíneken tervezi a bővülést.

Az első magyar Primark üzlet megnyitása óta folyamatosan nagy az érdeklődés; a vásárlók hosszú sorokban állnak a divat- és háztartási termékeket kínáló üzlet előtt. Az Aréna Mall bevásárlóközpontban található bolt 2024. május 28-án nyitotta meg kapuit, és azóta is töretlen a látogatók lelkesedése.

Fotó: Nuus

A Primark, amely széleskörű választékával és kedvező áraival vált ismertté, jelenleg az Aréna Mallban található üzletre koncentrál, de már tervezi a további magyarországi és nemzetközi expanziót. A Pénzcentrum forrásai szerint a vállalat 2024 végéig új üzleteket nyit többek között Temesváron, Bydgoszczban és Prágában.

A Primark nem áll meg a terjeszkedésben; céljuk, hogy 2026 végéig további 90 boltot nyissanak meg, ezzel 530-ra növelve a jelenlegi 440 üzletüket világszerte. A budapesti üzlet megnyitása jelentős mérföldkő a cég számára, hiszen ezáltal már tizenhét országban van jelen, és ez az elkötelezettségük jele a közép-kelet-európai piacok felé, ahol további növekedési lehetőségeket keresnek.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.