Belföld

Te nem vagy ott az EFOTT-on? Pedig már gőzerővel folyik, és elmondjuk, miért érdemes elmenni rá

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 12:43

Mielőtt a programot részleteznénk, már van egy olyan érv, amit nem lehet figyemen kívül hagyni: a legnagyobb hazai egyetemista-főiskolás fesztivál Velencén van.

EFOTT FESZTIVÁL 2017 / LINEUP

EFOTT FESZTIVÁL 2017 I JÚLIUS 11-17 | VELENCE Jegyek & napi program & infók: www.efott.hu Facebook: www.facebook.com/efott Sean Paul I Hurts I Tinie Tempah I Borgore I Flux Pavilion I Dyro I Vinai I Halott Pénz I Wellhello I Punnany Massif I Tankcsapda I Vad fruttik I Irie Maffia I

Az idei EFOTT már tegnap elkezdődött, egy kicsit hippis, tábortüzes, akusztikus -1. nappal, ami stílszerűen tele volt békével és szeretettel. A mai nap még mindig nem a hivatalos első, hanem a 0. nap, ami az előzőhöz hasonlóan szintén tematikus: szerdán a retróé a főszerep. Az EFOTT-n ünnepli 70. születésnapját a hazai lemezlovaskultúra úttörője, Dévényi Tibor, mindenki Tibi bája. A szülinapi megashow olyan vendégeket ígér, mint Betty Love és Náksi Attila (ex Soho Party), a Bon-Bon, Szandi, Takáts Tamás, a Groovehouse, Vincze Lilla és Mikler Roland.

Soho Party – Az éjjel soha nem érhet véget

jó kis régi muzsika

Holnap aztán kezdetét veszi az idei EFOTT hivatalos része: az első nap már minden színpad és helyszín ezerrel tolja majd a bulit. A Nagyszínpad csütörtökön még “csak” hazai előadókat kínál majd. A 30Y kezdi a sort, amit Kowalsky és a Vega folytat. Őket a Punnany Massif követi, a sort pedig aznap a Brains zárja. Az este egyetlen külföldi vendége a HÖOK – TELEKOM ELECTRONIC BEATS Party Arénában éjjel fél 2-kor a pultba lépő holland EDM producer-DJ, Dyro lesz, aki ilyen remek kis dubstepes zenéket fog tolni, mint amilyen ez is:

Dyro – Surrounded (feat. Joe Taylor) (Official Music Video)

Dyro – Surrounded feat. Joe Taylor – Official Music Video Out now: https://WLV040.lnk.to/Surrounded Director: Ashten “Whoopi” Winger 3D Artist: Ethan Redd Executive Producer: Anh Do Production Company: IAMSOUND Connect with DYRO: http://www.dyro.nl http://facebook.com/officialdyro http://instagram.com/dyro https://soundcloud.com/dyro http://twitter.com/dyro

Pénteken egy kicsit visszatér a retro, legalábbis egy koncert erejéig és a Nagyszínpadra. A Margaret Island és a Vad Fruttik után, de még a Wellhello előtt jön egyenesen Jamaicából a pörgő nyelvű Sean Paul, aki bár a mai napig aktív, de a nagy időszaka még az ezredfordulóra esett.

Sean Paul – No Lie ft. Dua Lipa

“No Lie” is out now: https://SeanPaul.lnk.to/NoLie1ID http://allseanpaul.com/ Sean Paul https://www.facebook.com/seanpaul/ https://twitter.com/duttypaul https://www.instagram.com/duttypaul/ https://open.spotify.com/artist/3Isy6…” Music video by Sean Paul performing No Lie. (C) 2017 Island Records, a division of Universal Music Operations Limited http://vevo.ly/P3Ov2f

Sean Paultól sokkal izgalmasabb, na és naprakészebb is lesz a Party Arénában éjjel fél 2-kor fellépő izraeli Borgore szétcsapott, kitekert, kemény és beteg dubstepje.

Borgore feat. Nick Colletti – Shrimp Creature

Listen here: https://open.spotify.com/track/1b8n5cbzNBYgiKaGYj3E3Z Directed by Sean Nunley

Szombaton olyan hazai tényezők állnak majd ki a Nagyszínpadra, mint a Halott Pénz vagy a Cloud 9+, a külföldi vendég pedig ezúttal Angliából érkezik. Az eleganciában verhetetlen Hurts duó romantikus, érzelmes szintipopja könnyeket fog csalni a fesztiválozók szemébe.

Hurts – Beautiful Ones

Beautiful Ones – Out Now | https://Hurts.lnk.to/BeautifulOnes Hurts return with the release of their brand new single Beautiful Ones which the band describe as a “celebration of individuality”, arrives alongside this startling new video. The video to Beautiful Ones is one of provocative poignancy.

Persze akinek túl sok a sírás-rívás, az utána veheti az irányt rögtön a Party Aréna felé, ahol szombaton a veretésé lesz a főszerep, egész este tombol majd a nem túl szofisztikált és agyas EDM, amire viszont a tömegben elkövetett ugrálás és mosolygás remekül fog menni. Lesz például Metzker Viktória is.

Akit pedig a szuperegyszerű, de nagyon hatásos, két testvérből álló olasz duó, a Vinai követ. Hát ők meg ezt tudják konkrétan:

VINAI – Our Style (FREE DOWNLOAD)

Download it for free at http://bit.do/ourstyle JOIN US: www.facebook.com/vinai.official/ www.twitter.com/VINAI www.instagram.com/vinaiofficial/ open.spotify.com/artist/4mrBetqy378Jf1y6NLszlx www.youtube.com/user/VINAIofficial

Persze lesz azért mívesebb, kevésbé agylereszelő elektronikus tánczene is aznap este, méghozzá a Rauch Arénában, ahol éjjel 2-kor kezdi majd műsorát az angol Flux Pavilion.

Flux Pavilion – Pull The Trigger (feat. Cammie Robinson)

Pull The Trigger!!!! Pre-order…https://fanlink.to/FPptt Flux Pavilion https://soundcloud.com/flux-pavilion https://www.facebook.com/fluxpavilion/ https://twitter.com/Fluxpavilion Cammie Robinson http://soundcloud.com/cammierobinson http://twitter.com/UKCAMMIE http://facebook.com/cammierobinson Artwork by Antoine Collignon https://www.artstation.com/artwork/D3VJe https://www.artstation.com/artist/antoinecollignon Full channel playlist on Spotify!!!! http://bit.ly/MrSuicideSheepSpotify Facebooobs!! https://www.facebook.com/MrSuicideSheep Follow on Soundcloud https://soundcloud.com/mrsuicidesheep Follow on Twitter https://twitter.com/mrsuicidesheep Website http://mrsuicidesheep.com/ Sheepy shop http://bit.ly/2eX4dkf Sheepy news http://bit.ly/2fhUNQB Submit tracks http://bit.ly/2aPHMvw

És elérkeztünk az utolsó naphoz, ami a vasárnap, és mint minden rendes fesztiválon, úgy az EFOTT-on is jól meg kell majd nyomni. A Nagyszínpad aznapi reggae-s, hiphopos kínálatát majd csak a Tankcsapda töri meg, akik előtt az Irie Maffia és az angol Tinie Tempah, utánuk pedig a Majka & Curtis páros lép majd fel.

Tinie Tempah – Girls Like ft. Zara Larsson (Official Video)

Stream it on Spotify : http://smarturl.it/sGirlsLike Download from iTunes : http://smarturl.it/iGirlsLike Directed by Craig Moore Produced by Liam Johnson & Harriet Towler Follow Tinie: http://www.facebook.com/tinietempahof…

A buli ezután reggelig megy majd, minden helyszín arra fog buzdítani, hogy facsard ki magadból, az éjszakából és az idei EFOTT-ból, amit még lehet, és ez neked menni is fog, mi ezt tudjuk.

Soerii & Poolek : Valahol messze (Official Music Video)

LÁJKOLD ITT MOST: https://www.facebook.com/soeriipoolek TÖLTSD LE INGYEN A DALT: http://www37.zippyshare.com/v/14217754/file.html rendezte: MIKI357 még hallom ahogy mondod a pezsgőt felbontod és minden szétrobban pardon én szóltam egy nézés a szembe vizuális érintés hol a party? oda menjünk!

(A Soerii & Poolek szombat fél 12-kor lép fel a Berentzen Stage-en, míg a Supernem vasárnap éjjel fél 1-kor a Rauch Arénában.)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló