Belföld

Aggodalomra semmi ok! Előkerült Orbán Viktor, az egy hetes eltűnésére még nem adott magyarázatot

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.08 | 12:18
  • trendindex: 3

A miniszterelnök az utóbbi napokban el volt tűnve.

A miniszterelnök az utóbbi napokban el volt tűnve: nem jelent meg nyilvános eseményeken és a közösségi oldalára sem posztolt tartalmakat.

Most viszont színre lépett, amikor Láng Istvánnal, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatójával egyeztetett az Országos Műszaki Irányító Törzsnél (OMIT). A megbeszélésre az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízhelyzet miatt volt szükség.

Az MTI közleménye szerint az elmúlt napok súlyos esőzései miatt kialakult árvízről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az OMIT-nál, ahol a szervezet vezetőivel együtt áttekintették a helyzetet. A kormányfő meghallgatta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) védelmi szervének jelentését az eddig elvégzett munkáról és a további feladatokról.

Megállapították, hogy az elmúlt években végrehajtott árvízvédelmi fejlesztések és az új létesítmények jól vizsgáztak, a szakemberek helyt állnak és képesek megvédeni az emberek biztonságát és vagyonát az árvizektől. Orbán Viktor köszönetet mondott a munkájukért.

Forrás: Propeller


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló