Bulvár

Rossz embriókat ültettek a nő méhébe, szülés után le kellett mondani a babákról

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.02 | 08:18

Igazi rémálom.

Életük legcsodásabb pillanata volt a nap, amikor a Queensben élő koreai-amerikai házaspár, AP és YZ, végre pozitív terhességi tesztet tarthatott a kezében. Azonban a boldogságukat tragédia követte, amikor kiderült, hogy a gyermekáldásért küzdő nő méhébe idegen embriókat ültettek be, és a szülést követően az újszülötteket a biológiai szülőknek kellett átadnuk.

Az éveken át tartó harc, a műtétek és a több mint 100 ezer dolláros költség után a dél-kaliforniai Cha Fertility Klinikán végre sikeres volt a megtermékenyítés. AP és YZ ikrek születésére készültek, de hetekkel a szülés után kiderült, hogy a szülőszobából két másik pártól származó babával jött ki az édesanya.

A fatális tévedés miatt hat héttel a szülés után mindkét ikret át kellett adniuk a biológiai szülőknek. Ez a súlyos hiba tartós érzelmi traumát okozott minden érintettnek, akik jogi lépéseket terveznek a klinikával szemben.

A két kisfiú biológiai szülei, Anni Manukyan és férje, Ashot – fotó róluk itt-, szintén perlik a klinikát, mert mélyen érinti őket az eset, és osztoznak a traumában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló