Bulvár

Nagy bejelentést tett Nagy Feró: Hatalmas változás lesz a Beatrice életében

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.03 | 14:48

Változás lesz a zenekar életében.

Rajongóikat a közösségi oldalukon tájékoztatták a hírről, Zalán és Hunor nélkül megy tovább a zenekar. 2024-ben megújult formációval folytatják a munkát, mint mondták, erről később fognak beszámolni.

Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amire mindig örömmel fogok emlékezni. Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem hamarosan újra találkozunk

– búcsúzott Zalán.

A bejegyzés Nagy Feró fia, Hunor búcsújával záródott. Mint írta, 13 év után saját döntéséből távozik a zenekar életéből.

Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek. Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni. Bízom mielőbbi találkozásunkban!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló