Bulvár

Elözönlötték a rendőrök Óbudát, még a TEK is kivonult

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.18 | 20:18

A helyszínre polgári bejelentés után vonultak ki a hivatásosok, a bejelentés szerint egy lakó segítségért kiáltozott.

Tegnap éjszaka rendőrautók hada lepte el Óbudán a Szentedrei utat a Flórián tér magasságában. Szerda reggel a közösségi médiában egyre több fotó és videó jelent meg, amelyeken látszik, hogy a Szentendrei út egyik óbudai szakaszán rengeteg rendőrautó jelent meg.

Az ügyben felkereste a Blikk a rendőrséget, akik a következő tájékoztatást adták:

2023. január 17-én 23 óra 47 perckor érkezett bejelentés, miszerint a III. kerület, Szentendrei úton lévő egyik házban, az egyik lakó segítségért kiált. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, akik azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket

– írta a rendőrség.

Majd hozzátették: Tekintettel arra, hogy a férfi a lakásban elzárkózott, indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is.

A férfit végül a TEK munkatársai fogták el, majd átadták a rendőröknek, akik a III. kerületi rendőrkapitányságon kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki a férfit gyanúsítottként, majd őrizetbe fették.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Titokban férjhez ment Tóth Vera?
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 19.