Bulvár

Naponta kap segítségkérő üzeneteket az Xfaktor győztes, mindenki a pénzére hajt?

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.20 | 14:18

A 2021-es X-Faktor győztese, Alee nem törődik azzal, hogyan fog kinézni idős korában tetovált arccal, a jelennek él

Az elmúlt pár hétben annyira felpörgött az élete, hogy szinte csak kapkodja a fejét. Koncertek, tárgyalások, rajongók, ingázás Kevermes, Szeged és Budapest közt. Ráadásul gégegyulladása van, amit a rengeteg elfoglaltság miatt nem tud rendesen kipihenni, ezért múlt héten a koncertjeit is le kellett mondania.

Azon viszont már egyáltalán nem aggódik, hogy hogyan kommunikáljon a bulikon a rajongóival, pedig ez volt az egyik legnagyobb félelme.

– számolt be róla az RTL!

A technikájával nincs maradéktalanul megelégedve, ezért is tervezi, hogy befektessen saját technikába abból a 12 millió forintból, amit a tehetségkutatóban nyert. A finálé után arról mesélt nekik, hogy egy körülbelül 60 ezer forintos cipőt szeretne először venni a nyereményéből. A különleges darab azóta a kedvence és nagyon vigyáz rá, ahogyan a pénzre is, pedig szinte naponta

kap segítségkérő üzenetet sosem látott, vagy épp nagyon távoli rokonoktól.

Imádja a rajongóit, a kedvenc koncertje Salgótarjánban volt, ahol akkora adag szeretetet kapott a közönségtől, hogy még mindig tölti energiával. Azért akadtak meglepő ajánlatok is a rajongóktól. Voltak lányok, sőt még 30 éves nők, és anyukák is, akik felajánlottak neki, ahogy ő fogalmaz, „érdekes dolgokat”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló