Bulvár

Baukó Éva a kórházból nyilatkozott autóbalesetéről

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.03 | 16:18

Baukó Éva megerősítette, valóban ő szenvedett balesetet délelőtt a 3-as villamos vonalán.

Baukó Éva a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út kereszteződésénél ütközött össze a villamossal. A Való Világ sztárja megijedt, de mindenki segítőkész és kedves volt vele a baleset helyszínén.

A Blikk utólérte Baukó Évát, aki megerősítette, valóban ő szenvedett balesetet délelőtt a 3-as villamos vonalán. Még a kórházból számolt be telefonon a részletekről.

Megijedtem nagyon. Csak egy nagy csattanást hallottam. Bevallom őszintén, figyelmetlen voltam és rosszkor akartam fordulni a Mogyoródi úton. A villamos is lassan jött és én is csak 30-cal mentem. Szerencsére csak az oldalamat kapta el, de lökött rajtam egy nagyot

Mindenki kiszállt és megnézte, jól van-e, ami nagyon jólesett neki. Személyi sérülés nem történt a villamoson, de Évát nagyon megrázta az eset.

Annyira kedvesek voltak az emberek. Odahívtak nekem mentőt, volt ott egy rendőrnő, ő is tök aranyos volt. Nagyon felment a pulzusom, szerintem pánikrohamom volt

– nyilatkozta.

Bár Évát, a protokoll szerint bevitték az Országos Baleseti Intézetbe szerencsére úgy tűnik, minden lelete rendben van, csak a kocsija lett totálkáros.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.