Bulvár

Ledobta a bombát Kucsera Gábor szeretője – kitálalt a kapcsolatról

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.07 | 09:48
  • trendindex: 13

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, külön utakon folytatja életét Kucsera Gábor és Tápai Szabina.

Tíz év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor, ezért lett vége a házasságuknak

A pár esküvője még 2013-ban volt, házasságukból három gyermek született.

Hosszú idő után úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. Nem kellett sokat várni, hogy elinduljon a pletyka, még egy férjes modellről is szó esett, ám úgy tűnik nem ő volt az egyetlen.

TV2
Most a Blikknek mesélt a titkos viszonyról Kucsera Gábor egyik szeretője.

A lap szerint a nő és a már visszavonult sportoló évekkel ezelőtt bonyolódott kapcsolatba. A hölgy állítása szerint több alkalommal is lebuktak, de Tápai Szabina szemet hunyt a férje nőügyei fölött, abban bízva, hogy egyszer jó útra tér.

Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki

– mesélte a lapnak a hölgy, aki szerette volna, ha a kilétét a nyilvánosság előtt továbbra is rejtély fedi, hiszen ma már ő is boldog házasságban él.

Elmondása szerint a szenvedélyes viszony hónapokon keresztül tartott. Állítása szerint ez idő alatt többször is lebuktak Szabina előtt, de az egykori kézilabdázó próbált szemet hunyni férje nőügyei felett.

Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta

– mondta a hölgy, aki úgy véli, több jel is utalt arra, hogy rajta kívül más lányokkal is mulatta az időt Gábor.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Nagy bajban van Marics Peti
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 19.
Bulvár
Ördög Nóra bombahírt közölt
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 20.