Bulvár

Reviczky Gábor szívszorító bejelentéssel tért vissza a színpadra

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.13 | 17:48

Nem készül már új darabra, nem vágyik rá! Nem tudna végig csinálni egy egész próbafolyamatot, nem lesz már olyan, mint a betegsége előtt és ő ezt elfogadta.

“Büszkén mondhatom, hogy óriási siker volt” – mondta a Borsnak a visszatérés után Reviczky Gábor.

Forrás: ATV

“Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát. Bevallom, a végére jobban elfáradtam, mint a betegségem előtt, de tudja, ez amolyan nagyon jóleső fáradtság. Szeretem ezt a szerepet, ezt a darabot. Képzelje, lassan világrekord lesz, 24 éve játszuk, játszom, igaz először a Covid miatt két évig nem, majd tavaly a betegségem miatt nem volt műsoron. Ezért is nagyon kellett koncentrálnom, nem akartam cserben hagyni sem a kollégákat, sem a nézőket, pedig bele sem néztem a szövegkönyvbe, ami mellesleg nem is volt a kezdetektől. De annyira enyém ez a szerep, hogy úgy látszik, nincs is rá szükség!”

– tette hozzá a színész.

Arról is kérdezték, milyen új darabra készül. Minderre szívszorító választ adott.

“Nem készülök már új darabra, nem vágyom rá! Nem tudnék végig csinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt és én ezt elfogadtam. Viszem tovább, ami volt, a Képzelt beteg mellett itt a Dzsungel könyvét, amiben Balut játszom, de a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni!”

– mondta Reviczky Gábor a lapnak.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.