Bulvár

Betojt és visszalépett az éhségsztrájktól Bakács!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 18:52

Elmondása szerint eddig csaknem egymillió forintot gomboltak le róla a törvény emberei, ezért válaszlépésként úgy döntött: a Parlamentnél kezd éhségsztrájkba. Vagy mégsem?

bakacsuj

Fotó: Facebook

Mint arról beszámoltunk, Bakács Tibor egyetlen BKV-s bliccelés miatt végrehajtók markába került.

Elmondása szerint eddig csaknem egymillió forintot gomboltak le róla a törvény emberei, ezért válaszlépésként úgy döntött: a Parlamentnél kezd éhségsztrájkba.

Ezt a szándékát közösségi oldalán tette közzé, ám most újabb posztban tudatta, visszakozik, és mégsem demonstrál.

Mint azt a bejegyzésben írja, az ok egyebek között az, hogy megfélemlítették, azaz több fenyegetést is kapott – ugyan, mint írja, “hiányzik belőle a félelem”, de vélhetően ő is úgy gondolkodik, hogy jobb félni, mint megijedni. 

Bejegyzését változtatás nélkül – kivonatolva – tesszük közzé, íme:

“Drága mackók!

Most nagyon sokan megfognak haragudni rám, törölnek, gyalázni fognak, de nem baj, nem bánom, s abban bizom, megértitek, miért csináltam ezt.

Hétfőn nem fogok éhségsztrájkolni. Miért?

1)Melodráma : amint megjelent a poszt, szinte mindenki nekem esett. Ennek semmi értelme, a magyar társadalom empátia hiányos, ki nem szarja le a szegényeket, mindegy, hogy te vagy más. A fiaim meg kétségbeesnek, ha velem valami baj történik, ki mutat nekik utat apaként. Kaptam különböző szintű fenyegetéseket is, de ez azért nem érdekes, mert valamitől hiányzik belőlem a félelem.

2)Octopus gerilla marketing:

A gerilla marketing lényege, hogy nem költesz egy fillért sem a marketingre, ezt mások, főleg a média fizeti ki. Ez után a poszt után még jobban fog gyűlölni a média(RTL,Index,444 STB…), ezt azért nem bánom, mert ők sem voltak kegyelmesek velem, amikor loptam. Nem voltak empatikusak, inkább kárörvendőek, mondhatnám, eljött a bosszú ideje.

intermezzo: Eszembe jutott, hogy hónapok óta azért darál a végrehajtás, mert bosszút akarnak rajtam állni. Egyszer K. Tamással dolgoztam a Tóniék ellen Erdélyben, Borboly Csaba azóta is a hatalomban van, és szarrá vertük őket. A Tóni tehetséges, magányos, és okos, de ha a tényeket nézzük nem jobb nálam, talán ezért? Vagy Simicska? Vagy egy megcsalt férj? Fogalmam sincs, de nagyon unom, amit velem csinálnak.

A polipszerű marketingél egymásba kapcsolódnak a csúsztatások. Fontos a valóság alap – valóban levettek kb 900 ezer ft. al négy buszjegy miatt, valóban nem élek nagyvonalú életet, minden forintnak megvan a helye. Valóban felháborító a bírósági végrehajtás. Egyszer egy ügyész azt mondta nekem, hogy Tibor az a kérdés, hogy jutott a bírósági végrehajtás oda, hogy a szervezett bűnözés szedi be nekik a pénzt. Nem Scahdl György a kérdés, hanem, hogy alakulhatott ez ki?

A stratégiám az volt, Sun Ce a mesterem, hogy egy elterelő támadással kezdem, mindenki arra figyeljen, míg én a kertek alatt belopózom. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szereplő, higgyen a szerepében, mert akkor nem tűnik hazugságnak. Ha hinnék abban, hogy az éhségsztrájkom miatt lenne egyetlen parlamenti képviselő is, aki felemeli a seggét azért, hogy javaslat formájában megpróbálok segíteni a szegényeken, akiket folyamatosan, ország szinten kaszál egy extraprofitra hajtó maffia, akkor megtenném, de nem hiszek sem Ungár Péterben, sem Gyurcsányban stb.

Ha nem hiszek ebben, akkor mégis miért csinálom mindezt, tudván, hogy egyszer lebukok, mint szalámi az elektronikus kapuban.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.