Bulvár
Kitálalt II. Erzsébet királynő szakácsa – mutatjuk mit árult el
Sokáig a királyi család szakácsa volt a férfi, aki elmondta, milyen biztonsági előírások mellett kellett dolgozniuk az udvartartásban.
Graham Tinsley azt mondta, különleges intézkedésekre akkor került sor, amikor magas rangú személyek érkeztek vendégségbe.
A királyi eljegyzések során például a kastély területén kívülre telepített, ideiglenes konyhában kellett főzniük, majd az ételt gyalog vitték át a bankettre. Az evőeszközöket és az ételeket, hozzávalókat röntgengéppel vizsgálták át, így próbálják kiszűrni, hogy bármi illetéktelen dolog bekerülhessen a rendezvényre.
Nagyobb kaliberű bankettek előtt minden ételt, tárolóedényünket, késünket és konyhai felszerelésünket be kellett helyeznünk egy röntgenkészülékbe, miközben motorkerékpárokon vittek be minket a kastélyba. Ez akkor volt jellemző, ha a rendezvényen magas rangú politikusok is megjelentek
– árulta a HELLO magazinnak Tinsley, aki elmondta, hogy a cateringes cég által biztosított felszolgálókat a rendőrség ma is kikérdezi, átvilágítják őket, és csak ezután viszik őket a helyszínre.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.