Bulvár

Kitálalt II. Erzsébet királynő szakácsa – mutatjuk mit árult el

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.12 | 08:20

Sokáig a királyi család szakácsa volt a férfi, aki elmondta, milyen biztonsági előírások mellett kellett dolgozniuk az udvartartásban.

Graham Tinsley azt mondta, különleges intézkedésekre akkor került sor, amikor magas rangú személyek érkeztek vendégségbe.

(FILES) In this file photo taken on October 02, 2021 Britain’s Queen Elizabeth II prepares to make her Address to Parliament in the Debating Chamber during the opening of the sixth session of the Scottish Parliament in Edinburgh, Scotland. – Britain’s Queen Elizabeth II will take medical advice and rest for “at least” another two weeks, Buckingham Palace said Friday, having recently spent a night in hospital to undergo “preliminary examinations”. (Photo by ANDY BUCHANAN / POOL / AFP)

A királyi eljegyzések során például a kastély területén kívülre telepített, ideiglenes konyhában kellett főzniük, majd az ételt gyalog vitték át a bankettre. Az evőeszközöket és az ételeket, hozzávalókat röntgengéppel vizsgálták át, így próbálják kiszűrni, hogy bármi illetéktelen dolog bekerülhessen a rendezvényre.

Nagyobb kaliberű bankettek előtt minden ételt, tárolóedényünket, késünket és konyhai felszerelésünket be kellett helyeznünk egy röntgenkészülékbe, miközben motorkerékpárokon vittek be minket a kastélyba. Ez akkor volt jellemző, ha a rendezvényen magas rangú politikusok is megjelentek

– árulta a HELLO magazinnak Tinsley, aki elmondta, hogy a cateringes cég által biztosított felszolgálókat a rendőrség ma is kikérdezi, átvilágítják őket, és csak ezután viszik őket a helyszínre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló